2777
2789
عنوان

پیش بینی قیمت طلا

215 بازدید | 20 پست

دوستای گلم همین جور ک میدونید قیمت طلا از حدود 1300 رسید به 1160

حالا الان شده 1200

به نظر شما توی یک ماه اینده قیمت طلا چطوری میشه

با توجه به اینکه میگن قراره توافق هسته ای بشه و همه چی ارزون میشه.. نظرتون بگین

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم توافقی درکار نیست ایران قبول نمیکنه هسته ای نداشته باشه و آمریکا هم از موضعش کوتاه نمیاد متاسفانه تا چندسال آینده وضع همینه 

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
ارزونی در کار نیست

خب همین هفته اخیر شد 1160 یعنی دوباره تکرار نمیشه این قیمت؟ 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

توافق هسته ای که نمیشه اصلا  ولی طلا بعد ۲۲ بهمن خیلی وحشتناک میره بالا

اره دقیقا اینم شنیدم.. حالا نمیدونم صبر کنم این پولی دارم ارزون بشه طلا بخرم یا الان که 1200 شده بخرم

عزیزم توافقی درکار نیست ایران قبول نمیکنه هسته ای نداشته باشه و آمریکا هم از موضعش کوتاه نمیاد متاسف ...

پس به نظر شما قیمت طلا تا 22 بهمن انگار ثابته یا یکمی کمتر میشه و بعد شدید بالا میره؟؟ 

به نطرتون تا 22 بهمن امکان کاهش داره؟ 

دوباره به نظرت نمیشه 1160؟

نخیر بالا تر میرعه 

عزیزم اگه قصدت از خرید طلا برای سود هست باید بالایه پنچ سال بزاری سرمایت بخوابه 

شما ک قصدت خرید طلا باشه 40تومن زیاد فرقی رو قیمتش ندارعه گلم

نخیر بالا تر میرعه  عزیزم اگه قصدت از خرید طلا برای سود هست باید بالایه پنچ سال بزاری سرمایت ب ...

من خیلی پول ندارم نهایت بتونم در حد 10 تومن بخرم میخوام هم استفاده کنم هم پس انداز باشه... 

این 40 تومن هم ک میگی از جایی ک میخوام خرید کنم خیلی موثر هست شاید روی مجموع خریدم 1 گرم فرق کنه