2777
2789
عنوان

همدانی داریم تو سایت؟؟؟؟

408 بازدید | 12 پست

خانوما من عینک طبی میخوام بخرم

امروز رفتم قیمت کردم بالای یه تومن بود قشنگش

یه پیج تو همدان پیدا کردم میگه پنج تا شعبه تو همدان داره

اسمش اقای عینکه

قیمتاش به نسبت بهتر بود از یدونشم خیلی خوشم میاد و میدونم بهم میاد چون عین اونو تست کردم

ولی میترسم عدسیشو دقیق درنیاره مامانمم هی میگه به اینترنتی اعتماد نکن

نمیدونم چیکارکنم

کسی میشناسه این مغازه رو؟

قاب عینک یه ملیون؟ یا ابلفضل

تو روزایی که ادم از دشمنش یه زخم میخوره و از آشناهاش هزار تا  یاد گرفتم خودم حال دلمو خوب کنم .یاد گرفتم با اینکه خودم کوه دردم اما دور و بریامو شاد کنم و بخندونمشون . یاد گرفتم حتی اگه کسی وقت نداشت برام خودم برا خودم وقت بزارم و ب خودم بها بدم قرار نیست همیشه آدم محتاج نگاه این و اون باشه .اینا رو گفتم که برسم به دلیل تیکری ک گذاشتم من پارسال خودمو انقد قوی دیدم که بدون توقعی از دیگران خودم برا خودم کیک تولد گرفتم و اقوامو ب پیک نیک دعوت کردم امسالم گفتم اینجا تاریخ بزارم جلو چشمم باشه .چون امسالم برا خودم نقشه ها دارم😊 ..یک روز میایی که من دیگر دچارت نیستم از صبر ویرانم اما چشم انتظارت نیستم‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه با عدسی

بازم گرونه من پارسال عینکمو شیشس سر جمع با‌هم شد ۲۳۰ تومن 

تو روزایی که ادم از دشمنش یه زخم میخوره و از آشناهاش هزار تا  یاد گرفتم خودم حال دلمو خوب کنم .یاد گرفتم با اینکه خودم کوه دردم اما دور و بریامو شاد کنم و بخندونمشون . یاد گرفتم حتی اگه کسی وقت نداشت برام خودم برا خودم وقت بزارم و ب خودم بها بدم قرار نیست همیشه آدم محتاج نگاه این و اون باشه .اینا رو گفتم که برسم به دلیل تیکری ک گذاشتم من پارسال خودمو انقد قوی دیدم که بدون توقعی از دیگران خودم برا خودم کیک تولد گرفتم و اقوامو ب پیک نیک دعوت کردم امسالم گفتم اینجا تاریخ بزارم جلو چشمم باشه .چون امسالم برا خودم نقشه ها دارم😊 ..یک روز میایی که من دیگر دچارت نیستم از صبر ویرانم اما چشم انتظارت نیستم‌
برای عینک حضوری باید بری اینترنتی واقعا ادمو پشیمون میکنه چون نمیدونی به صورتت ممکنه بیاد ممکنه نه

رفتم فریم هارو امتحان کردم

مدل گربه ای بهم میاد

ولی خیلی گرون درمیومد

چه خوب  الان فقط عدسی رو من پرسیدم گفت ۲۲۰

چقد همه چی گرون شده البته قیمتا شهر ب شهر و مغازه به مغازه فرق داره 

ممنون از راهنماییت عزیزم

خواهش میکنم. شاید باشه آقای عینک ولی اگه ۵ تا شعبه تو همدان داشت حتما خیلی معروف بود و همه میشناختن. همسرم عینک میزنه و از جاهای مختلف عینک گرفته ولی این اسمو نشنیدم تا حالا. مامانتون راست میگه اینترنتی نگیرین. چون عینک چیزی نیست که بشه اینترنتی گرفت. اگه ایراد داشت چی؟