2777
2789
عنوان

کودک۸ماهه

488 بازدید | 20 پست

پسرم ازدیشب تب داره وحتی نصفه شب پی پی کرده،دلیلش چیه،دندون درنیاورده،یعنی واسه دندونه،سرش وبدنش داغه،بیقراری میکنه😫😭

واسه شفای شوهرم یه حمد یایه صلوات میگی،شاید بادعای شما خوب شد😘

پی پی نصف شب عجیبه ؟🤐خو دلش خواسته شب کارشو کنه

میشه واس رسیدن به عشقم و خوشبختیمون ی صلوات بفرستی 😍❤ تیکر روز عقد و رسیدن به عشقمه.. خدایا هرچی خودت صلاح میدونی خودت ی کاری کن سخت گیریای خانواده تموم بشه ماهم بعد چندسال به هم برسیم 😔🖤 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم ۷ ماهشه چند روزه این علایم رو داره دیروز دیدم دندون دراورده

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
دختر منم ۷ ماهشه چند روزه این علایم رو داره دیروز دیدم دندون دراورده

واقعا،چیکارکنم اذیت نشه،فقط استا میدم بهش

واسه شفای شوهرم یه حمد یایه صلوات میگی،شاید بادعای شما خوب شد😘
۱۲دق داده منوشب تاالان

واسه من ۲۱ اردیبهشته. اگه خونه گوشت قرمز داری یه تیکه اندازه کف دست کباب کن نمک کم بزن بده دستش بکشه به دندونش... مامانم میگه مادر اگه بدونه بچش داره دندون در میاره از گوشت پای خودش کباب میکنه میده بچش بکشه رو لثه اش😢

منم همین کارو میکنم کار دیگه نمیشه کرد

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

پسر منم وقتی تب داره شکمش کار میکنه..

احتمالا برا دندونش باشه 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

راستی ژل دندون هم خیلی خوبه بزن لثه هاش آروم شه

میگی بچه ۷ ماهه دارم بعد تو امضات زدی آبان بعد از ۱۳ سال مادر شدم🤔 چرا جور در نمیاد

گفتم که دختر من از قلبم متولد شده ..دختر من فرزند خوانده است ۱۱ آبان خونمون اومده