2777
2789
عنوان

کودک۸ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 20 پست
گفتم که دختر من از قلبم متولد شده ..دختر من فرزند خوانده است ۱۱ آبان خونمون اومده

آخ جوووووووونم. خدا خیرت بده عزیزم. شرمنده زود قضاوت کردم. مبارکا باشه انشاالله قدمش خیر باشه برا زندگیتون 

آخ جوووووووونم. خدا خیرت بده عزیزم. شرمنده زود قضاوت کردم. مبارکا باشه انشاالله قدمش خیر باشه برا زن ...

خواهش میکنم عزیزم.ممنونم ازت

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم شاخ دراوردم،اولین باره

اولین باره میشنوم عجیبه 😅 من فکر میکردم طبیعیه

میشه واس رسیدن به عشقم و خوشبختیمون ی صلوات بفرستی 😍❤ تیکر روز عقد و رسیدن به عشقمه.. خدایا هرچی خودت صلاح میدونی خودت ی کاری کن سخت گیریای خانواده تموم بشه ماهم بعد چندسال به هم برسیم 😔🖤 

بچه ها شما که کودک این سنی دارین شده که بعضی وقتا مثل حالتی که آدم سرما سرماش میشه یه لحظه میلرزه، اینجوری بلرزن؟؟ 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...