بچه ها حدودا یه ماه پیش ، زیر یکی از ناخن های دستم یه هوای کوچولو افتاد، بخوام براتون توصیفش کنم، مثل اینکه زیر گلس گوشی یه حباب ریز ایجاد میشه که فشارش میدی حرکت میکنه، اونجوری بود دقیقا.
اولش کوچولو بود در حد یه دایره کوچیک که گفتم چیزی نیست خودش از بین میره ولی کم کم بزرگ شد و نصف ناخنمو گرفت از سمت قسمت رویش،اوایلم مثل همون بادی ک زیر گلس گوشی میوفته فشار میدادم حرکت میکرد ولی بعدش سفید و ثابت شد.دوباره بعد یه مدت رو به بالا حرکت کرد و کم شد ولی زیرش تقرییا تیره قهوه ای مانند شد من گفتم خداروشکر داره میره دیگه خوب میشه.تا اینکه از چند روز پیش دوباره زیاد شد و نصف ناخنمو گرفت و الانم احساس میکنم یکم داره عفونت میکنه.اینم بگم ناخنم از وسط یکم برآمده شده.اوایل درد نداشت اما الان چند روزیه یکم حساس شده. و اینکه فکر میکنم از گوشت زیرش جدا شده
یه مدت بعد اون ناخنم یکی دیگه از ناخن هامم که اول زیرش (از قسمت محل رویش) یکم قهوه ای شد بعد اونم زیرش هوا افتاد و از گوشت زیرش جدا شد بعد با رشد ناخنم داره خوب میشه کم کم و فعلا باهاش مشکلی ندارم ولی نمیدونم چرا اون اولی انقد داره اذیت میکنه نمیدونم چی شده بهش اصلا