2777
2789

امروز تو پیشنهادای گوگل خوندم تو همین ایران خودمونم بود میگفت چون مردم به سگا غذا دادن سگا هم رفتن با گرگا جفت گیری کردن یه حیوون جدید به وجود اومد به نام گرگاس یعنی هم سگه هم گرگه میگن این حیوونا یا میتونن بی آزار باشن یا خیلی خشن سرتونو درد آوردم فعلا خدافظ

در ضمن نمیخواستم بترسونتون فقط گفتم حیوون جدید به وجود اومده ولی خداوکیلی خیلی زشته 

نگا شبیه میمونه نترسید بابا خارج شهره به شما کاری نداره

خوب دیگه واقعا خدافظ به خاطر اطلاعات عمومی ازم متشکر باشید🖤🌌💮🦚💗🍓💚

شرمنده به خاطر تند تند حرف زدنم🤕🤕🥲

واقعا خیلی استرس دارم میخوام تاپیکو منتشر کنم

اینم عکس گرگاس👇

بازم تند تند حرف زدم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😪😹😹😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️

من عاشق ابی هستم کلاس 11 هستم ولی 16 سالمه  نه 17 چون شهریوریم چیزی ندارم بگم دیگه 🌌💦🌧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ام...تا حالا اسم سگ گرگی نشنیدین؟😐

مرسی از کشف گونه های جدید

منم یه گونه جدید کشف کردم اسمش شتر مرغه، از پیوند شتر با مرغ به وجود اومده

تا اکتشافات بعدی بدرود

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

این حیووونا به شدت خطرناکن چون هم خوی گرگ رو دارن و هم مثل سگ از انسان ترسی ندارن

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰

ایشون جدید الورود نیستن...خیلی وقته تشریف داشتن

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
چون مردم غذا دادن اینجوری شده 😑ینی غذا نمیدادن نمیشد

بله ی سری ش به خاطر غذا دادن بی رویه ست که جمعیت سگها زیاد شده... ی سری شم مال اونایی هست که سگهای نگهبان رو نگهداری میکردن و وقتی دیدن نگهداریش سخته رهاشون کردن و این سگ ها چندین برابر سگهای معمولی وحشی ترن و زاد و ولد کردن الان

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰
ام...تا حالا اسم سگ گرگی نشنیدین؟😐 مرسی از کشف گونه های جدید منم یه گونه جدید کشف کردم اسمش شتر م ...

😹😹😹😹😹

من عاشق ابی هستم کلاس 11 هستم ولی 16 سالمه  نه 17 چون شهریوریم چیزی ندارم بگم دیگه 🌌💦🌧
چون مردم غذا دادن اینجوری شده 😑ینی غذا نمیدادن نمیشد

نه من خلاصشو گفتم وگرنه تو گوگل بزن گرگاس میاره خبرشو

بله ی سری ش به خاطر غذا دادن بی رویه ست که جمعیت سگها زیاد شده... ی سری شم مال اونایی هست که سگهای ن ...

آره آره دقیقا همونی که تو خبره بود رو گفتی