2777
2789
عنوان

غذایی که هرگز نمی توانید خودتان را وادار به خوردنش کنید چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2155 بازدید | 148 پست

من از بچگی تا الان فقط و فقط از پای مرغ بدم اومده ، خیییییییلیم شکمو هستم ب طوریکه شبا از پرخوری نفسم بالا نمیاد اگه نرم پیاده روی 🤣 ماهی چندبار تو کله پزی و جگرکی پلاسیم، شبا ساعت و کوک میکنم صبح زود بریم کله پزی 🤣🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

☹☹☹☹ میشه لطفا قبل رفتن به مهمونی اینو به میزبان بگی؟ من اولین باره میشنوم و تو خیلی خاصی🥲

جدی!! نننه بنظرم خیلیا عین من باشن توهمین تاپیکم یکی عین من گفته همینو 🤢

خب من قبل خوردن اگرمهمون باشم سوال میکنم اگر بگه اره با پوسته نمیخورم 😣

یه فاتحه به روح برادر۲۲سالم میفرستی🤍🖤 باحیوانات بدباشی باهات بدم👎☠️
اره معدم اومد بالا منم 🤢  بعد خیارشورم هرکی جزخودم درست کنه نمیخورم حس میکنم خیلی کثیفه 🤢🤢

من همین حس خیارشور شما رو به سالاد خیلی میکاپ و شنیون شده دارم😁(از,این مدل سالادا که خییلی تزئینش میکنن)

من همین حس خیارشور شما رو به سالاد خیلی میکاپ و شنیون شده دارم😁(از,این مدل سالادا که خییلی تزئینش م ...

😅😅😅واااای خدا میدونی ما بدغذانیستیم ما وسواس غذایی داریم فکرمیکنم

یه فاتحه به روح برادر۲۲سالم میفرستی🤍🖤 باحیوانات بدباشی باهات بدم👎☠️

کدو ، اسفناج ، کله پاچه  ، کل جوش ،خوش کرفس و کنگر

روغن حیوانی استفاده کردن باشن یا سیررر ک من فرار میکنم از این دو مورد

میخام کنار هم پیر شیم بمیریم🔗🧡                           دوری هر کیو تحمل میکنم اما دوریه ت رو ن:/                  آخه دوریت واسه قلبم خود درده🥲                                اسمم یگانست نامزدم بهم میگه یکدانه😁🤍رزمی کار👊🏻🤎آی ام خانوم مهندس👩🏻‍🔧👩🏻‍💻دانشجو👩🏻‍🎓خانم آقای مهندس👨🏻‍🔧💙این کاربر قابلیت تبدیل دوست پسر ب شوهر را نیز دارد😁😂دارای پنج سال سابقه با عشقم😎🙈و الان هم نامزدیم😁💜ب قول تتلو:من تو شب دوتا ماه دارم...اونم دوتا چشمای توعه👀✨ تو چنان در دل و و جان رفته ک جان در بدنی پسرعمو جونم🤓💛می‌خوام با تو دوباره بچگی کنم🧿❤️🥺از عمیق ترین نقطه قلبم دوستت دارم🤤🧡 چ حس قشنگیه تا خودمو شناختم از همون بچگی حس عشق ب تو،تو وجودم ریشه زد🌍💚

کشک بادمجون و بادمجون و گوجه 

و جیگر و روده 🤦🏻‍♀️😑فقط وقتی ک میگن حالا ی بار امتحان کن شاید خوشت اومد دلم میخواد بشقابو بزنم تو کله یاروها😐😐💔

و دمپختک هویج ک متنفرررررم😶

کسی هست ک کلم پلو شیرازی دوست نداشته باشه؟

میخام کنار هم پیر شیم بمیریم🔗🧡                           دوری هر کیو تحمل میکنم اما دوریه ت رو ن:/                  آخه دوریت واسه قلبم خود درده🥲                                اسمم یگانست نامزدم بهم میگه یکدانه😁🤍رزمی کار👊🏻🤎آی ام خانوم مهندس👩🏻‍🔧👩🏻‍💻دانشجو👩🏻‍🎓خانم آقای مهندس👨🏻‍🔧💙این کاربر قابلیت تبدیل دوست پسر ب شوهر را نیز دارد😁😂دارای پنج سال سابقه با عشقم😎🙈و الان هم نامزدیم😁💜ب قول تتلو:من تو شب دوتا ماه دارم...اونم دوتا چشمای توعه👀✨ تو چنان در دل و و جان رفته ک جان در بدنی پسرعمو جونم🤓💛می‌خوام با تو دوباره بچگی کنم🧿❤️🥺از عمیق ترین نقطه قلبم دوستت دارم🤤🧡 چ حس قشنگیه تا خودمو شناختم از همون بچگی حس عشق ب تو،تو وجودم ریشه زد🌍💚

از غذاهایی ک شیرینی تو پلو ب کار رفته متنفرم مث هویج پلو ولی قنبر پلو رو مامانم ب خاطرم رب انار ترش می‌ریزه خیلی دوست دارم البته بدون گردو و کشمش و همه میگن اینا رو ک نداره دیگه چی داره خب همون قل قلی هارو داره ک بخش اصلیه من حتی از گردوی داخل مربا به نفررررت دارم و زیره😬🥴😫