2777
2789
عنوان

اونایی که امشب دلشون خیلی گرفته بیان 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 53 پست
نا امید نشو دختر  زندگی همیشه پستی بلندی داره  مطمئنم خدا به وقتش دستتو میگیره، فقط به خ ...

مرسی ازدلگرمیت مهربون 💜

از يك جايى به بعد؛قبل از اينكه آدمها خودشان را برايت شرح دهندميتوانى تا ته شان را حدس بزنى و بگويى:ببين فلاني من اين قصه ها را از حفظم...برو سرِ اصلِ مطلب!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قابلی نداشت  مهربون هم خودتی    

❤❤😘😘

از يك جايى به بعد؛قبل از اينكه آدمها خودشان را برايت شرح دهندميتوانى تا ته شان را حدس بزنى و بگويى:ببين فلاني من اين قصه ها را از حفظم...برو سرِ اصلِ مطلب!

من خیلی ازشبها دلم میگیره وقتی به بچه ام شیرمیدم ومیخوابه

۶ماهه که مادرم آسمونی شد،ولی هنوز نتونستم یک قطره اشک هم بریزم.هرچی به عکس وفیلماش نگاه میکنم وهرچی میرم سرخاکش تغییری برام بوجودنمیاد.......خیلی سخته  خیلی سخت

خدایا بی نهایت شکرت
دلم نگرفته فقط دعا کن امتحانم رو فردا خوب بدم 😍و همچنین تمامشو  غیر از برای حاجات خودم و خانو ...

ممنونم مهربون

اللهم صل علی محمد وآل محمد برای حاجت شما و استاتر😍

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
من خیلی ازشبها دلم میگیره وقتی به بچه ام شیرمیدم ومیخوابه ۶ماهه که مادرم آسمونی شد،ولی هنوز نتونستم ...

عزیزم سعی کن گریه کنی خدای نکرده غمباد میگیریا. بچه شیرمیدی یاد منم بیفت منو خانوادمم دعا کن. دعای زنی که بچه شیر میده زود میگیره.

عزیزم سعی کن گریه کنی خدای نکرده غمباد میگیریا. بچه شیرمیدی یاد منم بیفت منو خانوادمم دعا کن. دعای ز ...

مشکلم همینه...نمیتونم گریه کنم

حتی فیلم وآهنگهایی که قبل فوت مادرم میدیدم وگوش میدادم وباهاش گریه میکردم؛حالا بعدفوت مادرم دیگه باهاشون گریه ام نمیگیره

رفتم دکتر.گفت رفتی تو یک حالت شوک.ممکنه حرفی،خاطره ای ،چیزی باعث بشه یکدفعه گریه کنی.این پروسه ممکنه یک روز بعداز دفن عزیزتون بوجودبیادو یا ممکنه یک سال هم بشه ونتونی ازشوک دربیای ...گفت همینجورعکساشوببین وخاطره هاشو مرور کن حتی اگه گریه ات نمیاد

خدایا بی نهایت شکرت
مشکلم همینه...نمیتونم گریه کنم حتی فیلم وآهنگهایی که قبل فوت مادرم میدیدم وگوش میدادم وباهاش گریه م ...

الهی خدا مادرتو رحمت کنه روحش شاد. خدا بهت صبر و ارامش بده

عزیزم سعی کن گریه کنی خدای نکرده غمباد میگیریا. بچه شیرمیدی یاد منم بیفت منو خانوادمم دعا کن. دعای ز ...

امن یجیب المضطراذا دعا ویکشف سو

امیدوارم خدا بهترین اتفاقها رو برای خودتون وخانوده تون رقم بزنه

خدایا بی نهایت شکرت
امن یجیب المضطراذا دعا ویکشف سو امیدوارم خدا بهترین اتفاقها رو برای خودتون وخانوده تون رقم بزنه

مرسی مهربون

مشکلم همینه...نمیتونم گریه کنم حتی فیلم وآهنگهایی که قبل فوت مادرم میدیدم وگوش میدادم وباهاش گریه م ...

الهی عزیزم خدا بهتون صبر و آرامش ببخشه و 

خدا مادرتون رو بیامرزه و با خوبان محشور بشن ان شاالله🙏 

براشون فاتحه میخونم هدیه به حضرت ام البنین 

برای آرامش شما هم آیه الکرسی میخونم💚

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
دلم نگرفته فقط دعا کن امتحانم رو فردا خوب بدم 😍و همچنین تمامشو  غیر از برای حاجات خودم و خانو ...

ممنونم مهربونم خیر ببینی الهی 🥰 

استارتر عزیز لطفاً برای سلامتی و آرامش دل خودم و عزیزانم بخون ممنونم 🙏🌹💚 

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

براتون صلوات فرستادم استارتر عزیز ان شاءالله حاجت رواشی 

قربونت برم گلی امتحانات موفق باشی ان شاءالله واست آیت الکرسی میخونم❤❤

خدایا خودت برام معجزه کن.