2777
2789

اگه آدم قانعی هستی به این که از یه حدی جای پیشرفت نداره شغل خوبیه

نسبت به ساعت کاریش حقوق خوبی دارن

فقطم باید با یه سری بچه یا نوجوون سر و کله بزنی ولی تو شغلای دیگه با انواع آدما سر و کار داری

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه آدم قانعی هستی به این که از یه حدی جای پیشرفت نداره شغل خوبیه نسبت به ساعت کاریش حقوق خوبی دارن ...

اخه من رشتم بهداشته حقوقمون تو طرح حتی خوبه وواقعا راضیم اما الان نمیگیرن طرحیارو وزمان بره 

وزارت بهداشتم هنوز استخدامی نذاشته امسال

مادر من معلم بود و با ۲۶ سال بازنشسته شد 

احترامی که براشون قائل نیستن، والدین در توقع تر و بچه ها بی ادب تر شدن 

از سمت دیگه وقتی دلسوز باشی ، کل انرژیتو میذاری پای اونا و تو سن بالاتر دیگه برای بچه خودت حوصله نداری 

وقتی تو سن بالاتر پا درد بگیری و کلاست طبقه بالاتر باشه، مجبوری هر روز چندین بار بری بالا و بیای پایین 

و در نهایت دریافتی مادر من به زور به هفت تومن میرسه :)

اعصابشو داري و علاقه داري شغل خوبيه شان اجتماعي بالايي هم داره….

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

در برابر سختی کارش حقوقش کمه چون هر روز باید با ۳۰ ، ۴۰ تا بچه سر و کله بزنی بعد از امتحانات هم کل ...

نه بابا دبیرا کارشون راحته بچه ها نوجوونن راحت تره کلاساشون

برگه تصحیح کردنم که کار سختی نیس

من خودم سال اول دانشگاه کمک معلم فیزیک پیش دانشگاهیم برگه شاگردا رو صحیح می کردم خیلی راحته کلا ۹۰ تا برگه بود دو روزه تموم میشد

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋
مادر من معلم بود و با ۲۶ سال بازنشسته شد  احترامی که براشون قائل نیستن، والدین در توقع تر و ...

من ناشکر نیستم . راضیم

اما دقیقا حرف دلم رو زدی . دقیقا همینی هست که گفتی  

به خوبی شرایط مادر درک کردی

خدا را چه دیدی شاید همانی شود که میخواهی