2777
2789

سلام مامان جونیا خوبین

بچه ها من دخترم ۵ ماهشه چند روز پیش سرفه عطسه میکرد بردیمش دکتر، علاوه براون کلا دخترم از نوزادی ش خیلی کم خواب و بد خواب بود ، بعد من نگران خواب و رشد مغزش و اینا بودم درمورد خوابشم از دکتر پرسیدم

شربت دیفن هیدرامین داد گفت یک و نیم سی سی تا پونزده روز بهش بدم که هم علائم سرماخوردگی بره هم خوابش تنظیم شه،  الان چند روزه دارم بهش میدم ، گفتم یه سرچ درباره عوارضش بزنم که کلی عوارض بد اومد... حالا خیلی نگران شدم که بهش دادم تا الان و بنظرتون ادامه بدم یا نه؟؟

کسی بوده دیفن هیدرامین داده باشه به بچه زیر دو سال؟؟؟

خودت بدون داروتنظیم کن . کلا چند ساعت میخوابه؟

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی بد خوابه چجوری تنظیم کنم؟؟ شب ساعت دوازده به بعد می‌خوابه تا ۶ و ۷ صبح... نو طول روزم کلا ۴ یا ...

دختر منم ۸ صبح بیدار میشه از بچگی همین بود .. ولی دیگه توی روز نمیخوابونمش . قبلا ک شیر میخورد میخوابید یک ساعت ولی از شیر ک گرفتمش نخوابید . یکسره بیداره تااا ۸..۹ شب . میخوابه از خستگی تا ۸ صبح.

همین کارو کن نزار روزا بخوابه.۵ ساعت خیلییییی توی روز

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
دختر منم ۸ صبح بیدار میشه از بچگی همین بود .. ولی دیگه توی روز نمیخوابونمش . قبلا ک شیر میخورد میخوا ...

اخه گریه میکنه خوابش میاد 

من به هزار روش سعی میکنم نخوابونمش نمیشه که نمیشه