2777
2789
عنوان

شهاب سنگ

433 بازدید | 8 پست

من توی مرداد ماه به همراه خواهرم و دختر خالم پشت وانت توی باغ نشسته بودیم دستم تسبیح بود قبلش داشتم صلوات میفرستادم نگاه کردم به آسمون ،آسمون پراز ستاره بود گفتم خدایا میشه یه ستاره دنباله دار رد بشه من آرزو کنم بعد سرمو انداختم پایین بعد چند ثانیه به آسمون نگاه کردم در کمال ناباوری یه ستاره ی دنباله دار رد شد من تا دیدمش دهنم قفل شد ویه آرزو کردم باورم نمیشد خدا به این زودی خواسته ی منو قبول کنه 

به نظرتون واقعیت داره که اگر یه ستاره دنباله دار ببینی آرزو کنی آرزوت براورده میشه ؟ 

نمیدونم

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ارزوکردم براورده نشد😂😂

درزخم زبان، فوق تخصص دارد🎈یک ریز کنایه بر سرت می بارد🎈او جز خود احمقش کسی دیگر را🎈یک آدم ساده هم نمی پندارد🎈انگار که ازدماغ فیل افتاده است🎈یا از شکم‌کروکودیل افتاده است🎈اما ورم قوزک پایش گوید🎈از روی درخت نارگیل افتاده است🐵خانم!!!شما که درس نخواندید...پس کجاااا!!!کییی!!!!دکترای زخم زبان گرفته اید!!!!