2777
2789
عنوان

یه دختر نوجوان از کی چهره یا اندامش ثبات پیدا میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2988 بازدید | 35 پست
برای جوشاش خیلی رفتیم دکتر ولی خوب نشده اصلا  هزار جور کرم میزنه روتین کامل داره ولی خوب نمیشه

کرم تاثیری نداره گلم چون هورمونیه داروهای هورمونی مؤثره که عوارض خیلی زیادی داره

کرم تاثیری نداره گلم چون هورمونیه داروهای هورمونی مؤثره که عوارض خیلی زیادی داره

والاه دکترش گفت میتونه راکوتان مصرف کنه 

ولی مامانم نزاشت بخاطر عوارضش

این بچه داره از دست میره اونقدر گریه میکنه 

خدایاشکرت ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والاه دکترش گفت میتونه راکوتان مصرف کنه  ولی مامانم نزاشت بخاطر عوارضش این بچه داره از دست می ...

آره راکوتان میدن معمولا

پریودش منظمه؟ درد نداره؟ یا زیاد و کم بودن حجم خونریزی؟ 

دکتر براش آزمایش و سونو نوشته یا همینجوری نسخه داده

آره راکوتان میدن معمولا پریودش منظمه؟ درد نداره؟ یا زیاد و کم بودن حجم خونریزی؟  دکتر براش آز ...

پریودش نه منظم نیست 

قبلا خونریزیش زیاد بود ولی جدیدا کم شده 

نه دکتر برای مامانم عوارض راکوتان و گفته مامانمم ترسیده گفته نخوره آزمایش و سونو نداده

خدایاشکرت ❤
پریودش نه منظم نیست  قبلا خونریزیش زیاد بود ولی جدیدا کم شده  نه دکتر برای مامانم عوارض ...

الان چهارساله که پریود میشه؟ 

اگه بله باید یه آزمایش و سونو بره عزیزم

شاید با چند تا داروی ساده همه مشکلاتش حل بشه

الان چهارساله که پریود میشه؟  اگه بله باید یه آزمایش و سونو بره عزیزم شاید با چند تا داروی سا ...

خب مشکلش اینه که دماغش پف داره بزرگ شده صورتش کرده جوش میزنه 

اینا مشکلاتشه

خدایاشکرت ❤
خب مشکلش اینه که دماغش پف داره بزرگ شده صورتش کرده جوش میزنه  اینا مشکلاتشه

خب گلم ممکنه هورموناش بالا و پایین باشه یا کیست داشته باشه ممکنه هم هیچ مشکلی نداشته باشه، نمیشه همینطور دارو داد باید قبلش یه چکاپ بشه

پر مویی نداره؟ 

من ۱۸ دیگه تغییر کردم

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

والاه دکترش گفت میتونه راکوتان مصرف کنه  ولی مامانم نزاشت بخاطر عوارضش این بچه داره از دست می ...

اتفاقا من و داداشام فقط با راکوتان خوب شدیم

هیچ عوارضی هم نداره جز خشکی لب

چون دکتر هر شش ماه آزمایش خون میده همه چی رو چک میکنه

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹

کاسنی  برای جوش خیلی خوبه پوست رو هم عالی می کنه کلا زیبا می کنه  امتحان کنین  بدون ضرر هستش

بیایین یاد بگیریم هیچ کس رو به خاطر چهره وفقر تحقیر نکنیم چون خالق هر دومون خداست و ما از بازی سرنوشت چیزی خبر نداریم.                                                                                                                                                           يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا يَسْخَرْ قَوْمٌ مِنْ قَوْمٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُونُوا خَيْرًا مِنْهُمْ وَلَا نِسَاءٌ مِنْ نِسَاءٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُنَّ خَيْرًا مِنْهُنَّ ۖ وَلَا تَلْمِزُوا أَنْفُسَكُمْ وَلَا تَنَابَزُوا بِالْأَلْقَابِ ۖ بِئْسَ الِاسْمُ الْفُسُوقُ بَعْدَ الْإِيمَانِ ۚ وَمَنْ لَمْ يَتُبْ فَأُولَٰئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ(Hussein Taji Kal Dari)                                         ای کسانی که ایمان آورده اید! گروهی (از مردان) گروه دیگر را مسخره نکند, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, ونه زنانی, زنان دیگر را, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, واز یکدیگر عیبجوئی نکنید, ویکدیگر را با القاب زشت نخوانید, که پس از ایمان (آوردن) نام فسق بسیار (زشت و) بد است و هر که توبه نکرد, پس آنانند که ستمکارند.-سوره الحجرات، آیه ۱۱