2777
2789

رمز ایسنتای شوهرمو میدونم 

حالا اومدم شمارشو زدم ک مثلا برم رو پیجش 

عقدیم فعلا 

بعد یدفعه گف کد ارسال شد 

حالا چیکار کنم 

الان کد رف بهش 😑😂 

امروز قهر کردیم گوشیو روم قطع کرد 

بعد الان ی مدته یذرع میخام ناز کنم یا ناراحت بشم میگه برو بابا 

خیلی خوبه ها ولی تازگیا این اخلاقو پیدا کرده 

انقدم تو نی نی سایت تاپیک خیانت دیدم ذهنم منحرف شده 

اهل خیانت چیزینا نیس اصن ولی انقد اینجا خوندم ذهنم درگیر شده 

حالا خاستم برم اینستاش ک اینجور شد 😑😂 

چیکار کنم ؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی ریدی آب قعطه

آدم باید یکیو داشته باشه که خودشو بخاطرش جمع و جور کنه،پولاشو جمع کنه،پس انداز کنه،هدیه بخره،یه کارایی رو انجام نده یه اخلاقایی رو ترک کنه،نه ازترسش باشه ها فقط بخاطر وجود خود طرف باشه،اینجوری که بشه دیگه رابطه  شیرین میشه نه زجر آور،یکیو که پیدا کردین که این حسارو بهش داشتید ترکش نکنید...تو همون آدمِ زندگی منی محمدجانم💙باتو بود که فهمیدم آدم چقد میتونه خوشبخت باشه با تو بود که فهمیدم از ته دل خندیدن یعنی چی خودت که میدونی من وقتی پیش توام چقد خنده هام واقعیه فقط امیدوارم یه روزی نباشه که تو نباشی و من تو این دنیا باشم..... یا باب الحوائج سر سفره عقد به خودت توکل کردم خودت هوای من و همسرم و زندگیمو داشته باش
ببین گوشیشو قایم میکنه یا کار مشکوک؟  بعد جای حک اینستاهر وقت خوابید یا رفت حموم سریع برو سراغ ...

رمز گوشیشو میدونستم ولی بعد اینکه پیامش با دوستشه خوندم رمزشو عوض کرد گف فضولی میکنی 

ولی هر وقت بخام میده بهم 

درضمن من عقدم ممکنه قبل اینکه برم خونشون اگ چیزی هس پاک کنه 

من مشکوک ب خیانت نیسم 

ولی ذهنم درگیره 

گوشیشم دستم بفته همه جاشو میگردم

دیگه اینکارو نکن 

اکثر تاپیکای اینجا یا سرکاریه یا اینکه طرف توهم زده 

خیلی درگیر کاربرای اینجا نباش اکثرا خلاف واقعیت میگن و نظراتشون خلاف اون چیزی هس ک خوده واقعیشونه 

زندگیتو خراب نکن 

الآنم اگه ازت پرسید انکار کن 

بگو شاید یکی خواسته اینستا وصل کنه شمارشو پس و پیش زد مال تو در اومد

همون دیگه دختر مگه مرض داری 😂  چرا اینکارو کردی معلومه قهر می‌کنه😂

ن قبل این قهر کرد 

من تازه این کارو کردم 

ولی فک نکنم بفهمه کار من بوده 

چون یبارم هکش کرده بودن شاید ب اون هک کنه😂