2821
2789
عنوان

لتروزول و کلومیفن

638 بازدید | 43 پست

سلام. من این ماه از روز 3 تا 7 پریود لتروزول و کلومیفن مصرف کردم از روز 20 پریود تا روز 30 شیاف سیکلوژست مصرف کردم. امروز که روز سی پریود هست بیبی چک منفی شد. هنوز پریود نشدم. آیا لازمه تست خون بارداری بدم یا اینکه بی‌بی چک قطعی هستش. چون دکترم گفتن در صورت باردار بودن شیاف ادامه پیدا کنه.

احتمال درست بودن تست هم بالاست چن روز عقب انداختی؟

4_5 روز. ولی عقب انداختن میتونه علتش شیاف سیکلوژست باشه. ولی شک کردم میگم نکنه با این همه تلاش باردار باشمو ندونم. از طرفی ام میگم تست درسته دیگه چه کاریه برم آزمایش بدم. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

4_5 روز. ولی عقب انداختن میتونه علتش شیاف سیکلوژست باشه. ولی شک کردم میگم نکنه با این همه تلاش باردا ...

سلام عزیزم من پیش کشاف میرم برای عفونت من هم میخواد لاپاروسکوپی کنه شما نتیجه ای گرفتید پیش صاحب کشاف؟

سلام عزیزم من پیش کشاف میرم برای عفونت من هم میخواد لاپاروسکوپی کنه شما نتیجه ای گرفتید پیش صاحب کشا ...

سلام من هنوز باردار نشدم. ولی بعد از لاپاروسکوپی فهمیدم که آندومتریوز شدید داشتم و اگر لاپاروسکوپی انجام نمی‌دادم هنوزم داشتم الکی ivf, iui میکردم پیش دکترای دیگه بدون اینکه بدونم واقعن مشکلم چیه. چون هر حا میرفتم میگفتن شما مشکلی نداری ولی 15 درصد ناباروری ها بدون علت هستش. و یا ما نمیدونم مشکل چیه.الانم خیلی راضیم از اینکه لاپاروسکوپی انجام دادم. چون خیلی خیلی راحت بود. خیلی راحتتر از ivf که انجام دادم قبلن. شما ام توکل بر خدا کن و هر تشخیصی که براتون داشتن انجام بدید. 

سلام من هنوز باردار نشدم. ولی بعد از لاپاروسکوپی فهمیدم که آندومتریوز شدید داشتم و اگر لاپاروسکوپی ا ...

سلام عزیزم

منم مریض دکتر کشافم و منم آندومتریوز شدید داشتم و هنوز البته باردار نشدم شما چند وقته پیش ایشون میرید و چند سالتونه؟

سلام عزیزم منم مریض دکتر کشافم و منم آندومتریوز شدید داشتم و هنوز البته باردار نشدم شما چند وقته پی ...

35سالمه.7_8 ماهی هست. من چند تا دکتر عوض کردم. رویان iui l کردم. کلینیک سارا رفتم اونجاام یه بار iui. بیمارستان لاله میکرواینجکشن کردم. ولی هیچکدوم دلیل درستو نگفتن. بعد رفتم صارم اونجا دکترم گفت بیا دوباره دوبار iui کن اگه نشد ivf. اگه نشد لاپاروسکوپی. رفتم کشاف گفت  لاپاراسکوپی کن. و الان واقعا راضی هستم که اینکارو کردم. باقیشم توکل بر خدا

منم نزدیک ب سه سال پیش لاپارا شدم سه تا میکرورلین زدم الان ۴ سریه برام کلومیفن لتروزول داده فکنم ...

سلام عزیزم

شما چطور ؟ شما نتیجه گرفتی پیش صاحب کشاف؟

منم مریض ایشونم. 

کلینیک نوید یه نسخه برای همه بیمارها یک جور میده اشتباه من رو نکنید من الان تو سیکل ای وی اف پیش دکت ...

سلام

آخه چندتا دکتر دیگه هم ب من گفتن آی وی اف رو ماها جواب نمیده که ذخیرمون پایینه، مرکز مام هم گفت چندماه طبیعی اقدام کن ، نشد برو دنبال اهدایی. 

عزیزم شما اولین باره آی وی اف می کنی؟ تخمک چندتا داشتی؟ 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز