2777
2789

بخدا بریدم نمیدونم چی کار کنم ...خانواده عموم بهم گفتن شوهرمو با ی زن دیدن منم به شوهرم میگم انکار میکنه اون خانم خودش انکار میکنه میگن عموم اینا از رو دشمنی میگن حالا من موندم این وسط حرف کیو باور کنم ای خدا از درد ابروم نمیتونم صدامو در بیارم نه کسایی که ادعا میکنن مدرک دارن نه شوهرم 

ما هم همیچین قضیه ای داشتیم 

ولی عزیزم تا یچی نباشه خبرش نمیپیچه شاید ی سریا بیان حرفو گنده کنن چند تام بزارن روش ولی اگر هیچ چیزی هم نباشه حرفی در نمیاد حتما یه حد اقلی بینشون بوده ☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم همیچین قضیه ای داشتیم  ولی عزیزم تا یچی نباشه خبرش نمیپیچه شاید ی سریا بیان حرفو گنده کن ...

اخه دلایلشونم قانع کننده نیس زیاد میگن شوهرت تو یر کوچه وایساده بود اون زنم ارایش کرده بیرون اومد فلان ...نمیدونم خودمو بیچاره ترین اذم دنیا میبینم الان نمیدونم از ی طرف میترسم بخاطر حرفای بی پایه زندگیمو خراب کنم از ی طرف میترسم راست باشه...

نمیدونم کی واقعا میتونه کمکم کنه کسی که واقع بین باشه 

عزیزم شما بنا رو بر این بزار که اشتباه شده. ولی خب خودت خانواده عموت رو میشناسی که جور آدمایی هستن؟ مثلا من اگه این حرفو جاری بزرگه ام بزنه میدونم صد در صد دروغه ولی یه جاری دیگه ام بزنه میدونم راسته

اخه دلایلشونم قانع کننده نیس زیاد میگن شوهرت تو یر کوچه وایساده بود اون زنم ارایش کرده بیرون اومد فل ...

ب شوهرت بگو دست بزاره رو قران تا مطمئن بشی راست میگه...اگ گزاشت و دروغ گفت چوبشو توهمین دنیا میخوره

مهربون و رسمی💅