2777
2789
عنوان

کمک 🥺

66 بازدید | 5 پست

یه بن کتابی میدن واسه دانشجوها و طلاب ...ولی انقد پیچیدس من دقیق نمیدونم چقد رایگانه و از یارانه ات کم نمیشه   ....اینم اون جدولش اگه فهمیدید بگین 🥺👇🏻

واقعا خیلی سخته که .....                                                  دلت گیر کنه به قلاب ماهیگیری که دلش ماهی نمیخواد         و فقط برای تفریح اومده ماهیگیری ...🥲🍄
۲۵۰ هزار تومن خرید کنی ۱۵۰ میدی

یعنی کلی کم میشه ؟  مثلا نمیتونی تو همون صدو پنجاه و کتاب بگیری حتما باید یه مبلغی بدی تا از اون تخفیف بخوره؟

واقعا خیلی سخته که .....                                                  دلت گیر کنه به قلاب ماهیگیری که دلش ماهی نمیخواد         و فقط برای تفریح اومده ماهیگیری ...🥲🍄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی کلی کم میشه ؟  مثلا نمیتونی تو همون صدو پنجاه و کتاب بگیری حتما باید یه مبلغی بدی تا از او ...

نه عزیزم

فک کنم هرچی بشه ۶۰ درصد کم میشه

ولی بیشتر از ۱۰۰ تخفیف جواب نمیده

پشتیبانی نداره تماس بگیری بپرسی

صحبت از پژمردن یک برگنیست...گفت و گو از مرگ انسانیت است....
نه عزیزم فک کنم هرچی بشه ۶۰ درصد کم میشه ولی بیشتر از ۱۰۰ تخفیف جواب نمیده پشتیبانی نداره تماس بگ ...

مرسی عزیزززززم🤤💛