2777
2789

تاپیک زدم هیچ کسی ج نداد پسرم ۲۲ماهشه ۹کیلو غذا کم میخوره قدشم۸۳سانتی کاره از همه بدتر این که گردنشو پایین نگه میداره به هر طرفی میچرخونه ولی همیشه پایین نگه میدارم شوهرمو میگه هیچیش نیست برا دکتر 

این جا کسی مگه دکتره؟ 

این مشکلات حتما به دکتر بگین ممکنه خطرناک باشه خب

ای روشنی نور✨ای روشنی بخش نور🌿ای آفریننده ی نور✨ای گرداننده ی نور🌿ای به اندازه ساز نور✨ای روشنی هر نور🌿ای روشنایی پیش از هر نور✨ ای روشنایی پس از هر نور🌿ای روشنایی بر فراز هر نور✨ ای نوری که مثل تو نوری نیست🌿 جز استاتر کسی ریپ نزنه خصوصا در مسائلی که نظر من با شما فرق داره-من فقط نظرم با تو فرق داره دشمنت که نیستم پس احترام خودت رو نگه دار 💛💜💜BTS💜💜 BTS and ARMY forever 😍🥺 تهیونگ نی نی سایت می باشم 😃😃 مخالف سرسخت نژاد پرستی و طرفدار برابریِ جنسیتی 😎🌿✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببين برا نمودار رشد و اين علايم هيچ وقت به حرف غير از متخصص اونم اول اطفال بعد ارتوپد قبل نكن و عمل نكن 

شوهرت مدركشو از كجا گرفته 

من رو بچه خيلي حساسم يه عده ميگن بده اما من حتما ميگم بايد واسه هر كاري ادم بره پيش متخصصش

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
خب بعضی ها همونجورین گردنشونو پایین نگهمیدارن دکتر واسه بچه سالم چیکار کنه اخه😐 کم غذا هست ازش بپر ...

اره والله ..شربت زینک خوبه برا تپل شدنش تجربه دارین