2777
2789
عنوان

چرا دیگه با دوستام بهم خوش نمیگذره

488 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها جون خوبی

ما 4 تا دوست از زمان دانشجویی بودیم الان ازدواج کردیم و گاهی دورهم توباغ یا جایی جمع میشیم و شب زنده داری و بازی و این چیزا

ولی من احساس میکنم تو این جمع دیگه به من اهمیت نمیدن و بهم خوش نمیگذره مثلا تو گوشی شون ی چیزی رو بهم نشون میدن و چیزی به من نمیگن یا اصلا اجازه نمیدن من حرف بزنم همش داران خودشون صحبت میکنن با آب و تاب 

چطوری بگم گاهی فکر میکنم دیده نمیشم

بنظرتون ارتباطمو باهاشون کم کنم یا خودم باید تغییری کنم؟ 

همه زندگی من : همسرم و پسرم نیکان  

کم کم ارتباطتو قطع کن 

اینجور دوستا فقط اعتماد بنفس تو از بین میبرن 

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کم کم ارتباطتو قطع کن  اینجور دوستا فقط اعتماد بنفس تو از بین میبرن

دقیقا دیشب به همسرم میگم فکر کنم باید برم پیش روانشناس که نمیتونم ارتباط برقرار کنم

ولی خب اونا همش دارن حرف میزنن و خودنمایی میکنن 

دقیقا دیشب به همسرم میگم فکر کنم باید برم پیش روانشناس که نمیتونم ارتباط برقرار کنم ولی خب اونا همش ...

بیخیال. نادیدشون بگیر و نشون بده که تمایلی به ادامه دوستی باهاشون نداری، زودتر تمومش کنی به نفع خودته. من خودم خیلی از دوستای این مدلی ضربه خوردم. خیلی...

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
بیخیال نادیدشون بگیر و نشون بده که تمایلی به ادامه دوستی باهاشون نداری، زودتر تمومش کنی به نفع خودته ...

دقیقا درست میگی

خیلی درست گفتی به نفع خودمه 

چون از پریشب ذهن من درگیره که این چه دورهمی بود که فقط اونا در حال حرف ردن و بگو بخند بودن

جالبه یکیشون خواهرارده همسن پسر من داره ار اول تا اخر داشت ویدیوها اونو نشون میداد و میگفت ببنید چقدر بانمکه

درحالی که پسر من تمام اینا رو چن ماه قبلتر انجام میداد 

خو عزیزم دورانی که باهم بودین مال مجردی بودع

الان همتون ازدواج کردین 

ممکن رفتارای شوهرای اونا تغییرشون داده باشه 

تو سعی کن پیش اونا یکم متفاوت باش 

اما ع خود واقعیت اصلا دور نشو 

دقیقا درست میگی خیلی درست گفتی به نفع خودمه  چون از پریشب ذهن من درگیره که این چه دورهمی بود ...

میبینی ، نه تنها با فکر کردن به این خاطرات لبخند نمیاد رو لبات، بلکه کلی دلخور و ناراحت میشی و همینا آزارت میده، پس بهتره هرچه زودتر تموم شده این دوستی ناراحت کننده

خو عزیزم دورانی که باهم بودین مال مجردی بودع الان همتون ازدواج کردین  ممکن رفتارای شوهرای اون ...

چقدر تو زرنگی عزیزم دقیقا شوهر یکیشون با اعتماد به نفس بالاش باعث شده رفتار دوستم کلا 180 درجه تغییر کنه 

میبینی ، نه تنها با فکر کردن به این خاطرات لبخند نمیاد رو لبات، بلکه کلی دلخور و ناراحت میشی و همینا ...

دقیقا عزیزم 

هربار یاد اون روز میفتم میگم چرا اینو نگفتم و اینکارو نکردم

و اعصابم کلا بهم میریزه

چقدر تو زرنگی عزیزم دقیقا شوهر یکیشون با اعتماد به نفس بالاش باعث شده رفتار دوستم کلا 180 درجه تغییر ...

😅میسی گلم 

خوب عزیزم این کاملا مشخصه ادم وقتی ازدواج کنه رفتارش مثله شوهرش میشه چون داره باهاش زندگی میکنه و رفتار شوهرش روش تاثیر داره💓💓💓💓💓💓💓💓