2777
2789
من تک فرزندم ۳۱ سالمه خیلی با آرامش دارم زندگی میکنم اصلا اگه موقعیتشو نداری فکر بچه دوم نباش

اطرافیانم تک فرزند ندارن  پسرمم میگه داداش بیار 

خدایا شکرت بابت همه چی    برا سلامتی نی نی م دعا کن 🤰🏼  
الهی😍چند سالته؟ این روزا برای همه بوده... یه روزی برات خاطره میشه

۱۶ 

مرسی ولی الان برا ما بدبختیه فعلا

∆من اگه بخوام یروزی کافه بزنم ، فقط بخاطر اینه ک آهنگای مورد علاقمو تو گوش ملت فرو کنم :¶  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه😥

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

خیلی گسترده است 🥲😅 یه زندگی با آرامش و بدون حسرت

البته از نظر مادی زیاده خواه نیستمااااا منظورم چیزای دیگس

خانومایی که در آستانه ازدواج هستن بخونن ، تیکر رسیدن به یه آرزوی قدیمی و بزرگ تا آخر امسال 💞 M
پول رهن خونه نداریم  شوهرم سرمایه کار نداره  با این حال دوس ندارم پسرم تنها بزرگ بشه میخ ...

الهی عزیزدلم😔خیلیا الان این مشکلاتو دارن. شوهرمنم بعد از عید احتمالا بایددنبال یه شغل جدید باشه. شرکتی که الان کارمیکنه سرماه حقوق کامل رو نمیدن. خسته شدیم😔

اطرافیانم تک فرزند ندارن  پسرمم میگه داداش بیار

بچس الان اون بزرگ که شد بعد میگه مامان تو که نداشتی پس چرا منو آوردی؟ پسر آیندشونو شما باید تامیین کنید کار میخوان تحصیلات ازدواج عروسی خونه همه اینا پای شماس