2777
2789
عنوان

تجربه ی لاغری با چای سبز

5948 بازدید | 9 پست

دوستان کسی هس ک تونسته باشه خودشو با خوردن چایی سبز لاغر کرده باشه؟

ب غیر از چایی سبز چیزی هس برای لاغری خوب باشه؟

لطفا راهنماییم کنید بعداز زایمانم ۱۲ کیلو  اضافه وزن دارم بچمم شیرخشکیه...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین چی دارم میگم تا رژیم نگیری پیاده روی نکنی هیچ چیز فایدهدنداره اینا تو رژیم جواب میده بدون رژیم هیییییچ فایده ای نداره این حرفها رو از کسی میشنوی که تمااااام راهکارهای لاغری و رفته همشو یعنی جوری که خودم یه پا مربی ام دیگه تو لاغری🤣

ببین چی دارم میگم تا رژیم نگیری پیاده روی نکنی هیچ چیز فایدهدنداره اینا تو رژیم جواب میده بدون رژیم ...

اره میدونم😁

غذامو کم کردم خیلی مراعات میکنم ولی چون دخترم کوچیکه نمیتونم پیاده روی برم 

چندبار تو روز چایی سبز میخورد؟بعد افت فشار نگرفته بود ؟

صبح ناشتا میخورد. نه مادر شوهرم فشارش بالاست مشکل پیدا نکرد. اما مامانم که چای سبز میخوره فشارش خیلی می افته. باید یکی دوبار مصرف کنید ببینی براتون سازگار هست یا نه

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....

تلویزیون میدیدم ی کارشناس داروهای گیاهی بود

میگفت ی قاشق چای خوری چایی سبز بریزید تو قوری چن دیقه بزارید دم بکشه و بعد چن دیقه ی قاشق چای خوری زردچوبه بریزید بزارید ۵دیقه بمونه روزی ۳بار بخورید یا هر روز ۵تا کپسول زردچوبه بخورید دوتا قبل صبونه و یکی قبل نهار و یکی قبل شام

میگفت واسه چربی شکم و پهلو معجزه میکنه میگفت تو چهل روز ی سایز کم میکنه

بشرط ورزش