2777
2789

@نی_نی_یار_3  

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول کاربری بساز بعد این کاربریتو لغو کن بعضی وقتا سایت مشکل پیدا میکنه نمیشه ثبت نام کرد

من خودم ۳ روز طول کشید چون کد تایید برام ارسال نمیشد

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

اول کاربری بساز بعد این کاربریتو لغو کن بعضی وقتا سایت مشکل پیدا میکنه نمیشه ثبت نام کرد من خودم ۳ ...

سلام عزیزم 

صدات خیلی قشنگ و با احساسه❤️ 

قبلا تگ میکردی می‌شنیدیم الان یکی دو روز پیش خودم اتفاقی متوجه شدم گذاشتی گوش کردم عالی بود 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
سلام عزیزم  صدات خیلی قشنگ و با احساسه❤️  قبلا تگ میکردی می‌شنیدیم الان یکی دو روز پیش خ ...

سلام عزیزم صبح بخیر

خیلی خیلی ممنون از لطفتون 🙏🌹

شرمنده بخدا اصلأ یادم نبود فک کردم دیگه مشتاق به شنیدن نیستید 😅

سلام عزیزم صبح بخیر خیلی خیلی ممنون از لطفتون 🙏🌹 شرمنده بخدا اصلأ یادم نبود فک کردم دیگه مشتاق ب ...

ممنونم صبح شما هم بخیر و خوشی باشه 

دشمنت شرمنده باشه خواهر جون 

چرا اتفاقا خیلی دوست دارم وقتی گوش میدم 

خوشحال میشم اگر تگم کنی 

البته اگرم زحمت میشه نمی‌خواد عزیزم خودم هر وقت یادم باشه سر میزنم ببینم اگر گذاشتی لذت ببرم 🙏😘❤️

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
ممنونم صبح شما هم بخیر و خوشی باشه  دشمنت شرمنده باشه خواهر جون  چرا اتفاقا خیلی دوست دا ...

حتماً عزیزم چشم تگ میکنم 💖

سلام کاربریتون بسته بشه تاپیک ها پاک نمیشه فقط دسترسی به لیست تاپیک ها بسته میشه

امکان حذف تمام تاپیک ها وجود نداره میتونین روزانه یک مورد برای نی نی یار حذف ارسال کنید

https://www.ninisite.com/Discussion/Topic/5285114/لینک-حذف-تاپیک-و-پست-های-درخواستی

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت