2777
2789

مال گذشتس و تمام وجودتون از ناراحتیا و زجرایی که کشیدید درد بگیره؟از تمام ظلمایی که ی سریا بهتون کردن..قلبتون درد بیاد،مثلا شوهرتون،خانوادش،دوست فامیل...

منکه الان ی لحظه مغزم هنگ کرد که چجوری تا الانشو گذروندم بااینا...فقط پر از نفرتم از خانوادش..تا ابدم دارم این نفرتو....

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...

الان جیزی که بهم ثابت شدس اینه که گذر زمان..ممکنه ی چیزیو کم اهمیت جلوه بده،اما با یادآوریش میفهمی هنوزم جای زخمات رو قلبت باقیه و درد داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر نی نی یار هر چن وقت کاربریامو میترکونه😐

ظلمم به کسی نرسیده و کار خبط و خطایی نکردم هیچجا... حتی اینجا..همیشه توسری خوره من بودم

اره خیلی وقتا 

خوبه 

گاهی ی مشکلاتی داشتی حل شده و باعث خوشحالیه

سلام خانوما❤️میشه برام سوره کوثر بخونین که شر اون مزاحم لعنتی کم شه اگر برام خوندین بهم بگین  منم برای حاجت دلتون سوره کوثر بخونم 
تاپیک نزدم تا الان

من گاهی پشیمونم که تاپیک زدم..گاهی ام مثل امشب مرورشون کردم...یادآوری ی سری چیزد باعث میشه بفهمی چقدر بزرگ شدی

ظلمم به کسی نرسیده و کار خبط و خطایی نکردم هیچجا... حتی اینجا..همیشه توسری خوره من بودم

تایپیکتو دیدم یاد تایپیکایی افتادم که تو اوج غمام میزدم اما هیچکدومشون نیس چون کاربریام ترکیده شاید نی نی یار یه چیزی میدونسته😂

@نی_نی_یار_41‍ 

@نی_نی_یار_شب  

اگه اهل چهاردونگه(حالا همون چهاردانگه استان تهران)ای یا کسی که اونجا زندگی میکنه میشناسی بهم پیام بده💙😘