2777
2789
عنوان

جای واکسن بدو تولد نوزاد

590 بازدید | 14 پست

سلام

مامانا دخمل من 55 روزشه.. جای واکسن بدو تولدش امروز زخم شده بود و خون آبه ازش اومده بود.. طبیعیه یا نه؟! 

دختر عزیزم😍ناخواسته وارد زندگیمون شدی😘ولی الان تموم دنیای منی.. خداروشکر که دارمت و کار احمقانه ای نکردم😍😍😍
آره عزیزم، خودش خوب میشه

آها.. ممنون عزیزم ک جواب دادی.. نگران بودم 😘

دختر عزیزم😍ناخواسته وارد زندگیمون شدی😘ولی الان تموم دنیای منی.. خداروشکر که دارمت و کار احمقانه ای نکردم😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا پسرمنم اینطوری شده ولی جای زخمش هنوز هست چیکارکنم

برا منم هنوز زخمه.. اما اینجور ک تو تاپیکام قبلی خوندم طبیعیه عزیزم

دکترم نشون دادین

ن هنوز.. اما تو تاپیکام سرچ کردم. خیلیا نوزادشون همینجوری بوده و دکتر نشون دادن..دکتر گفته تا یکسالگی طبیعیه.. 

برا پسرمم تا 7 ماهگی زخم بود اما مال دختر چون خون آبه اومد ترسیدم

ن هنوز.. اما تو تاپیکام سرچ کردم. خیلیا نوزادشون همینجوری بوده و دکتر نشون دادن..دکتر گفته تا یکسالگ ...

برامن دخترم اصلا هیچی نشد حتی زخم ولی پسرم مثل جوش بزرگ قرمزه الآنم زخمه

برامن دخترم اصلا هیچی نشد حتی زخم ولی پسرم مثل جوش بزرگ قرمزه الآنم زخمه

برا دختر منم همینه.. تا دیشب مثل جوش چرکی بزرگ بود.. امروز ترکیده.. اما جاش هست و زخمه

براپسر منم چند روز پیش ترکید آب اومد الان زخمه خداکنه خوب بشه

خوب میشه عزیزم.. حالا من فردا دختر مو ببرم دکتر باز میپرسم