2777
2789
عنوان

مامانم عصر اومد خونه

290 بازدید | 27 پست

ظهر با مامانم  بحث کردیم قهر کردم گفتم ار این خونه میرم

۱۶ سالمه 

گفت برو بعد خودش کار داشت رفت بیرون از خونه بهش پیام دادم دارم میرم بعدا زنگ نزنید رو گوشیم  بگید برگرد

کفشامو  برداشتم  لباسامم  پوشیدم رفتم رو پشت بوم یه اتاق داریم اونجا قائم شدم از عصر تا حالا اینجاام  بعد انباری هم دقیقا بالای اتاقیه که مامانم اینا داخلشن  

الانم صداش میاد که با داداشم اینا حرف میزنن میگن چرا رفت همشون نگرانن  مخصوصا داداشم مامانمم داره با خودش میگه وای خدا چیکار کردم دخترم رفت پشیمونه 

بنظرتون بمونم همینجا صبح برم داخل خونه یا بهشون پیام بدم دنبالم نگردید 

چون میخام تنبیشون  کنم 😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند سال پیش از باشگاه اومدم بیرون گوشی نداشتم اون روز هم گوشی بابام خراب بود و کار نمیکرد با گوشی رفیقام زنگ زدم به مامانم گوشیش خاموش بود ۱ ساعت منتظر بابام بودم نیومد شب شده بود هی نیومد منم رفتم خونه وقتی رفتم همه داشتن گریه میکردن 🤦‍♀️😂خیلی حال داد گوشی خریدن

قهر نکن کلا فردا توی زندگیت هم قهر نکن بشین حرف بزن بشین بنویس کتاب زیاد بخون فیلم ببین 

بخند شاد باش برقص

سخته گاهی سخته اما چاره ای نیس

صبوری کن همه چی خوب میشه

خالق هوای مخلوقش را داره 

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.