2777
2789
عنوان

خارج کشور رفته ها بیان

179 بازدید | 11 پست

بچه ها خیلی سوالای مسخره دارم ولی خب ذهنم درگیرشونه،میخوام بدونم اونا هم برنج میخورن یعنی مثه ما درست میکنن؟شیرینی تر و کیکای اونجا خوشمزه تره یا واسه ایران خودمون؟؟

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی

بله درست میکنن برنج😐. من شیرینی اونا رو ب اینجا ترجیح میدم خوشمزه تر درست میکنن ولی در عوض خب ب غذای اینجا بیشتر عادت دارم. 

خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! 🤍🩹

برنج میخورن ولی مثل ما خوب در نمیارن و اکثرا یا یکم دم نکشیده هستش یا شفته ( اروپا) 

شیرینی هم بستگی به ذائقه شون داره دیگه ، بعضی از شیرینی های ما هم برای اونا بد مزه هستش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله درست میکنن برنج😐. من شیرینی اونا رو ب اینجا ترجیح میدم خوشمزه تر درست میکنن ولی در عوض خب ...

کدوم کشورید؟

برنج میخورن ولی مثل ما خوب در نمیارن و اکثرا یا یکم دم نکشیده هستش یا شفته ( اروپا)  شیرینی هم ...

کدوم کشورید؟طعم خامه شیرینی اونجا بهتره یا اینجا؟

کدوم کشورید؟

من خودم ۷ سال تو ترکیه زندگی کردم و الانم دوباره ب خاطر ادامه تحصیل برمیگردم استانبول. توی ونکوور هم بودم اما کم حدود مثلا ۷ یا ۸ ماه.

خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! 🤍🩹
من برای سفر رفتم و خامه های اونارو دوست داشتم ( انگلیس،ایتالیا،فرانسه) ولی نون خامه ای خودمون خوشمزه ...

عزیزم واقعا خوش بحالت چ کشورای خوبی رفتی دعا کن یه روز ماهم وضعمون خوب بشه بریم💜🥲

من خودم ۷ سال تو ترکیه زندگی کردم و الانم دوباره ب خاطر ادامه تحصیل برمیگردم استانبول. توی ونکوور هم ...

ممنون ک جوابمو دادی گلم انشاالله همیشه همه جا موفق و تندرست باشی💜🙏

ممنون ک جوابمو دادی گلم انشاالله همیشه همه جا موفق و تندرست باشی💜🙏

خواهش میکنم 💛

عزیزم واقعا خوش بحالت چ کشورای خوبی رفتی دعا کن یه روز ماهم وضعمون خوب بشه بریم💜🥲

والا ماهم قبل گرونی دلار رفتیم و الان تا ترکیه هم نمیشه رفت ولی دعا میکنم هر کی که آرزو داره با ملیت های مختلف آشنا بشه ، هر چه زودتر بهش برسه 🙂

والا ماهم قبل گرونی دلار رفتیم و الان تا ترکیه هم نمیشه رفت ولی دعا میکنم هر کی که آرزو داره با ملیت ...

مرسی فدات انشاالله💜🥰