2777
2789

زبان انگلیسی ی چیزیه که نمیتونی تو یمدت کوتاه جمعش کنی، باید در طول زمان بخونی تا تو ذهنت بشینه. بستگی به سطح زبانت داره اگه در حد متوسطی دایره لغاتتو زیاد کن مثلا هر روز ۳۰ تا لغت جدید بخون و قبلیا رو مرور کن + هر شب دو سه تا متن کار کن.

با خود مدارا کن، تو جز خویشتن کسی را نداری 🍂 وقتی که احساس تنهایی میکنید و به تنگ آمده اید احتمال آنکه انتخاب های ضعیف تری بکنید بالا میرود؛ استیصال برای دوست داشتن آدم را به کجا که نمیکشاند! با شکم خالی به خرید نروید چون هر غذای ناسالمی را انتخاب خواهید کرد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چن درصد زدی خودت ؟

من کنکور ندادم ولی این اواخر زبانم خیلی قوی شد

روزی ۴۰ دقیقه تست زدم ۲۰ دقیقه لغت خوندم

توی تستا لغت جدیدی ک میدیدم یادداشت میکردم و همین باعث شد درصدم خیلییییییی بالا بره

اوایلش دست و پا میزدم ولی این اواخر اینقدر قوی شدم ک حتی خارج از کتاب رو به راحتی ترجمه میکنم

ازه در حد متوسطم کلمات کتاب 504 خوبه؟

من نمی‌دونم میگی برای کنکور خب منبع همون کنکور رو باید بخونی دیگه. یعنی اولویتت منبع کنکور باشه حالا من نمی‌دونم منبعش چیه، بعدش اگه وقت اضافه آوردی آره 504 و کتابای دیگه

با خود مدارا کن، تو جز خویشتن کسی را نداری 🍂 وقتی که احساس تنهایی میکنید و به تنگ آمده اید احتمال آنکه انتخاب های ضعیف تری بکنید بالا میرود؛ استیصال برای دوست داشتن آدم را به کجا که نمیکشاند! با شکم خالی به خرید نروید چون هر غذای ناسالمی را انتخاب خواهید کرد.
لغت چجوری یاد بگیرم از کجا ؟ و اینکه ریدینگ خیلی اشتب میزنم چیکا کنم 

الان همه جا پره دفترچه لغات کنکور. یکی بخر شبی چند تا بخون.

ریدینگ هم سعی کن بفهمیش حتی اگه کلی طول بکشه. رفته رفته خوب میشی