2777
2789

عه کیششش😍😍😍 نمیدونم خیلی وقته نرفتم یادم نیس😁😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی برا خرید جز قهوه و نسکافه یا شکلات نداره. اوشن و ساحل و پاراسل و غواصی ایناش خوبه .. 

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
چیزی برا خرید جز قهوه و نسکافه یا شکلات نداره. اوشن و ساحل و پاراسل و غواصی ایناش خوبه .. 

نه منظورم پاساژ و مزون و... برای خرید مانتو و کفش و...

خانم عصبی ولی منطقی😎🤟🏼 
نه منظورم پاساژ و مزون و... برای خرید مانتو و کفش و...

من هر پاساژی رفتم هیچی ندیدم بشه خرید

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

کفش خوب میخوای برو زاهدان. اصل با قیمت مناسب

فقط تفریحات آبی و جُنگ غواصی پاراگلایدر و ....

سافاری نرید فقط پول تو جوب میریزید جنگ هاشم خنده داره کشتی نرفتم نمیدونم چطوره پارک دلفینم مسخرس اگه همراه دارید اُپارکم خوبه اگه پول دارید اون هلیکوپتراشم خوبه ولی گرونن بهتریناش فقط تفریحات آبیه

آدم اول باید خودش گرون باشه ، بعد خونه و ماشینش 👌
فقط تفریحات آبی و جُنگ غواصی پاراگلایدر و .... سافاری نرید فقط پول تو جوب میریزید جنگ هاشم خنده دار ...

اُپارک نه اوشن 😁

پاراگلایدرم نه پاراسل 😁😁

همرو قاطی کردم

البته اگه پاراگلایدرم داشت برید خفنه خفن

آدم اول باید خودش گرون باشه ، بعد خونه و ماشینش 👌
من هر مسافرتی میرم باید حتما پاساژشم برم و خرید کنم ب همین جهت گفتم😄

پیشاپیش مبارک باشه.