2777
2789
عنوان

پسرایه لحظه بیاین

288 بازدید | 48 پست

چرابلدین فقط دل دختراروبشکونین ها

نخون        بهت میگم نخون       حالاکه تااینجااومدی بخون من یه مردادی لجبازم که لنگه ندارم البته بابام همیشه اینوبهم میگه🙂بااجازه بزرگترا۱۷سالمه مجردم ومیخوام رشته تجربی انتخاب کنم🤪🙌💃 یه هدف دارم که بنظرم پیش شمامسخرست میخوام مردادماه از۵۸کیلوبشم۵۰کیلو😁 فیلن خداحافظ بابایییی

دخترا یه لحظه بیاین

چرا فقط بلدین دل پسرارو بشکنید و بعد فکر کنید فقط خودتون هستید که دل شکسته اید!

بس کنید این حرفارو 

دل شکستن از طرف یه انسان بی فرهنگ هست،نه پسر نه دختر

از هر دو جنس که معنی انسان بودن رو نفهمیدن 

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،همه در نوازش ملایم یک انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون؛تا وقتی که دیگه نداشمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی...✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر درونم فعال شدد

😂😆

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

اول اینکه دخترا نمی تونن دل بشکونن چون حتمادوسش دارم من خودم یه دل شکستم دیگه به هیچ پسری اطمینان ندارم 

نخون        بهت میگم نخون       حالاکه تااینجااومدی بخون من یه مردادی لجبازم که لنگه ندارم البته بابام همیشه اینوبهم میگه🙂بااجازه بزرگترا۱۷سالمه مجردم ومیخوام رشته تجربی انتخاب کنم🤪🙌💃 یه هدف دارم که بنظرم پیش شمامسخرست میخوام مردادماه از۵۸کیلوبشم۵۰کیلو😁 فیلن خداحافظ بابایییی

من حس میکنم الان باید برم تغییر جنسیت بدم 

مدیونی اصن فک کنی واسه فضولی اومدم😂😂😂😂😂😂😂

خجالت اعتیادنداره یکمی بکشید بد نیستا🥲🥲                      🥀ماهم توجه دیدیم ولی هارنشدیم🥀                               😏 قبل از اینکه قیافه بگیری ببین اصن داریش😊                         اگه دنیا عدالت داشت مردهم بکارت داشت🤐🤐                 https://harfeto.timefriend.net/16508045053455

ببین عزیزم دختر وپسر نداره بستگی به ذات ادم داره 

بعدشم دل شکستن داریم تا دلشکستن 

خجالت اعتیادنداره یکمی بکشید بد نیستا🥲🥲                      🥀ماهم توجه دیدیم ولی هارنشدیم🥀                               😏 قبل از اینکه قیافه بگیری ببین اصن داریش😊                         اگه دنیا عدالت داشت مردهم بکارت داشت🤐🤐                 https://harfeto.timefriend.net/16508045053455

نی نی سایت پرازخیانت شده همشونم مردا اینکارروبازنامیکنن

اول اینکه دخترا نمی تونن دل بشکونن چون حتمادوسش دارم من خودم یه دل شکستم دیگه به هیچ پسری اطمینان ند ...

اوه ببخشید که دخترا فرشته هستن😐

یعنی چی نمیتونن دل بشکنن😂

پس از بالغ نبودن خودتون این مسائل شروع میشه

هنوز به بلوغ کامل نرسیدید که بدونید هر ادمی مثل نفر بعدی نیست 

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،همه در نوازش ملایم یک انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون؛تا وقتی که دیگه نداشمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی...✨

من نمیگم که دخترادل نمیشکونن امابیشترش مقصرشماهاهستید که اول گول میزنیدبعدمیزنید زیرش توایران شایداز۱۰۰دصد۱۰درصدش رودخترادل بشکونن