2777
2789
عنوان

منم خیانت کنم به شوهرم ؟؟؟

567 بازدید | 18 پست

شوهرم شیش ماهه نیست ولش کردم چون چت میکرد اونم تلاشی واسه برگشتن نکرد وبایه خانوم متاهل گرفتمش وازابان تاالان هنوووز دادگاه داره رسیدگی میکنه جدیدن دیدم پروفایلاشونم اسم همدیگروگذاشتن وست کردم تاپیکای قبلیمو برید بخونید حالم اینقدی خوب نیست توضیح بدم  خانومه منتظره شوهرش طلاقش بده باشوهروامونده من ازدواج کنن 

حالا همه لینابه جهنم ازهزینه های زندگب خستم ازاجاره خونه ازحال بدبچه هام ازتنهاییام ازافسرده بودن خودمو بچه هام بامادرم کلا ارتباط ندارم  پدرمم فوت شده ۴۰ سالمه ولی انگار دختربچه ۱۵ سالم دلم یه سرپناه میخواد یه مامن حالم خوب نیست خسته شدم هی دادگاه  هی توجاده هی سرماه اجاره خونه دختربزرگمم هشت ماهه بارداره سیسمونیم ندارم بدم دوست دارم جیغ بلند بزنم ولی سکوت کردم لعنت به غروب جمعه وحال بدیاش  بدترین سنه واسه طلاق نه جوونی ک انرژی رابطه دیگه داشته باشی وبری دنبال شغل وابندت نه اینقدر پیری که بگی دبگه ازمن گذشته حسم دیگه به شوهرم غریبست وبی تفاوتم ازمرداد جداییم آبانم ک بازن شوهردارگرفتمش تواتاق خواب طلاقمم نمیده منتظرم حکم رابطه نامشروع بدن تاجداشم 

احساس خلا میکنم  وتنهایی ادمی نیستم که بتون م تنها بمونم کلا دوست دارم  زودتر یه مرد بیاد توزندگیم و ازنو شروع کنم ولی  باوجود دوتابچه هام شرایطشو ندارم 

یعنی نه شرایط تنها موندن دارم 

نه شرایط ازدواج مجدد  

روحیمم داغون وافسرده چطوری ازاین مرحله ردشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نکن طعنه سر دخترت میشه

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  
دختر کوچکتون چند سالشه؟ خدا به دلتون ارامش بده ولی خب شما هم برید دنبال اونکارا دختراتون سرافکنده می ...

دنبال اونکارا نمیرم میخوام سریع ازدواح کنم قاضی گفت طلاقت فوریه

خدا بهت صبر بده ‌ولی تنهایی بهتر از زندگی با یه خاین

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!

عزیزم برو پیش شوهر اون خانم ازش خواهش کن که به زنش بگه تا زمانی که دوست پسرت زنش رو طلاق نداده منم تو رو طلاق نمیدم شاید اینطوری پروسه طلاق زودتر انجام بشه و راحت شی از طرفی بنظرن بجای اینکه بری دنبال یه مرد دیگه بهتره بری پیش یه مشاور تا حالت رو اول خوب کنی اگه با حال بد بخوای دنبال کسی باشی ممکنه عجولانه انتخاب کنی که میتونه انتخاب خوبی هم نباشه

حقته تو خیانت دیدی از یه مرد بازم یه مرد دیگه میخوای؟ به یه نشاور برو به هر شرایطی هم شده طلاق بگیر با اون کتک های که از زندگی خوردی بازم نبخوای؟

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
دنبال اونکارا نمیرم میخوام سریع ازدواح کنم قاضی گفت طلاقت فوریه

ببخشید من اشتباه متوجه شدم اخه نوشتین خیانت به شوهرم .اگه مرد مناسبی بتونین پیدا کنین خب ازدواج کنین هرکی نیازش به یه چیزه و ارامشو تو یه چیز میبینه عزیزم