2777
2789

بچه ها من جهاز قبلیم نصفش از بین رفته یا دادم بیرون برای ازدواج دومم نمیخوام پدرم رو دوباره اذیت کنم چون یبار برام سنگ تموم گذاشت بنظرتون چطور اینو با همسر ایندم مطرح کنم اگر تجربه ای دارین بگین لطفا🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم باید همون قدر توقع تونم بیارین پایین تا طرف مقابل هم راضی باشه.اون آقا چکار کنه پدر شما به بار جهیزیه گرفته

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.

الان کیسی رو داری یا برای اینده نظر میخوای 

اگر الان خواستگار داری بگو در حد لوازم ضروری جهزیه میارم اونم در حد توانش عروسی بگیره هر دو راحت بگیرید 

ولی اگر فرصت داری اگر امکانشو داری برو سر کار 

یکم خودت پول جمع کن واقعا همه چی گرونه یه حلقه برای داماد بخری ده میلیونه 

جهیزیه قبلیتو درست چک کن لیست سالم ها که قراره با خودت ببری رو بنویس و اگه مقدوره جدا از ناسالم ها بزار. بین ناسالم ها اونایی که قابل فروشه به سمساری بده و از پولش وسایل نو بخر. پول کمی دستت رو میگیره .

باید قبل ازدواح هم با همسر آینده درمیون بزاری و بگی باید چند تیکه رو بخره. 

💚 صلوات برای سلامتی نی نیم❤ الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
الان کیسی رو داری یا برای اینده نظر میخوای  اگر الان خواستگار داری بگو در حد لوازم ضروری جهزیه ...

بله کسی هست عروسی نمیخوام فقط توقع دارم شرایطم درک کنه چون شاغل نیستم و پدرمم هم توان دادن جهزیه دوباره نداره 

بله کسی هست عروسی نمیخوام فقط توقع دارم شرایطم درک کنه چون شاغل نیستم و پدرمم هم توان دادن جهزیه دوب ...

ما که رسم داریم داماد چند تیکه از جهیزیه رو میده 

یا مبلغی بعنوان شیر بها میگیریم ربطی هم به وضع مالی خانواده عروس نداره 

شما هم حتما بگید رسم داریم چند تیکه داماد میخره 

ولی اگر ایشونم با مادرش زندگی میکنه احتمالا پدرشون نیستن و حمایت مالی ندارن 

ببین توقع شوهرت در خصوص جهیزیه چیه روشنش کن که شما اعتقادی به جهزیه زیاد ندارید 

دوست من به سوهرش گفت بابام گفته تا جهازت کامل نکنم اجازه عروسی نمیدم باید دوسالی صبر کنید شوهره میخواست زودتر برن سر زندگی خودش گفت هر چی کمه بعدا میخریم 

اینطوری شوهره دیگه نمیتونه بگه جهازت کم بود