2777
2789
عنوان

ریزش مو

132 بازدید | 19 پست

برای ریزش مو ، چه راه های پیشنهاد میدین؟

من دکتر رفتم کلی پول بابت دارو ها خرج کردم ولی هیچ کدوم اثری نداشت دیگه خسته شدم واقعا از ریزش مو ، تازه بعد کرونا گرفتنمم دو برابر شده ، فکر کنم همینطور پیش بره کچل بشم 😐😒

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم همینطور  همه جور دکتری رفتم همه چیز سنتی به سرم زدم 

زیاد فکرو خیال میکنی حتما به خاطر همونه 

من الان چند هفته میرم کوه یکم فکرم آزاد شده ریزش موهام کمتر شده 

صدفصل بهار آید وبیرون ننهم گام       ترسم که بیایی توودر خانه نباشم
منم همینطور  همه جور دکتری رفتم همه چیز سنتی به سرم زدم  زیاد فکرو خیال میکنی حتما به خاط ...

اخه من دو سال بود ریزش مو داشتم ، بعد کرونا هم بد تر شد موهام یک چهارم شده ، اندازه دم موش شده

کم خونی نداری؟ یا کمبود ویتامین دی؟ من ریزش داشتم  ازمایش دادم ویتامین دی خیلی پایین بود قرصشو ...

نه همه چی تکمیله منم هر ماه ویتامین دی می خورم ولی تاثیر نداره متاسفانه

نه بابا ، ازمایش خون دادم همه چی نرمال بود ، تازه فکر کنم اون هم ویتامین که خوردم دیگه همه چی تکمیل ...

من ۶ماه پیش کرونا گرفتم هنوز که هنوزه موهام مثل چی میریزه هر کاریم کردم اوکی نشد باید بگذره تا ببینم🤦‍♀️

من ۶ماه پیش کرونا گرفتم هنوز که هنوزه موهام مثل چی میریزه هر کاریم کردم اوکی نشد باید بگذره تا ببینم ...

شما هم بویاییتون کامل برنگشته؟ یا بوی بدی حس می کنید؟

راجب ریزش مو هم مثل اینکه گفتن بعد کرونا باید دوره خودش بگذرونه ، خب تا بگذرونه چیزی از موهام نمی مونه😐💔