2777
2789

انشاالله قسمتت بشه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

اگر حرف قشنگی ،نکته ای ، راه حلی گفتن 

لطفااا منو لایک کن

تجربه ثابت کرده هر چی به کتف تر باشی موفق تر خاهی شد در هر زمینه ای که باشه 😂                    این اسم لعنتی قرار بود یه چیز دیگه بشه ولی نشد😐      یخورده با همدیگه مهربون باشیم 💚💚 🙏                         وقتی توهین میکنید و تلاش میکنید که بیشعوری خودتون رو ثابت کنید و من بی جواب میزارمش نزارید پای درست بودن حرفتون 🙏💚                                                                    آرزوی قبولی توی کنکور رو دارم و هدیه اش هم کمک به بچه های بهزیستی هست 😍💐🌸😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای خدا 

چه دلم ب حالمون میسوزه که اینقد باید سختی بکشیم که چرا قسمتمون نمیشه ازدواج.قسمتمون اینه و ناشکر نباشیم تا وقتش یکی خوب نصیبمون شه

امیدوارم خدا براماهم زودتر بخواد و ی بخت خوب قسمتمون شه

اول از این که خدا باید بخواد پس توکل مهم ترین رکن ،و اینکه انرژی مثبت داشته باشی فکرای منفی نکنی ازدواج رو خیلی عجیب غریب و دور از خودت نبینی ، مدام ب این فکر کن ک توهستی ک باید ب خواستگارات جواب مثبت بدی و کلی فکرای مثبت،و درنهایت ازدواج هرکسی توی زمانی ک خداوند رقم زده اتفاق میفته پس بهش اعتماد کنید 

اول از این که خدا باید بخواد پس توکل مهم ترین رکن ،و اینکه انرژی مثبت داشته باشی فکرای منفی نکنی ازد ...

البته اینکه ما آشنا و پارتی و واسطه هم نداریم هست بنظرم