2777
2789
عنوان

خسته ام دیگه واقعا میخوام بمیرم😓

244 بازدید | 13 پست

چرا بعضی دخترابااین که میدونن یه مرد متاهله بازم تلاششونو واسه خراب کردن زندگیشون میکنن، چرا ول‌کن مردای متاهل نمیشن

و اون مردی که اینقدر تنبونش شل هست 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم چرا بمیری 

امیدوارم خدا بهت قوت بده که بتونی از این شرایط دور بشی 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
خدا بکشتشون، هرجفتشونو ک داغونم کردن

قشنگم خدا بهت انرژی بده 

اگر این زندگی درست نمیشه بتونی ازش بیای بیرون 

عزیزم چرا بمیری  امیدوارم خدا بهت قوت بده که بتونی از این شرایط دور بشی

دیگه طاقت ندارم، خسته شدم، نمی‌تونم بزارم بچه ام تو این نکبت رشدکنه، طلاق هم نمیده همش هم دروغ میگه میگه من باکسی در ارتباط نیستم

دیگه طاقت ندارم، خسته شدم، نمی‌تونم بزارم بچه ام تو این نکبت رشدکنه، طلاق هم نمیده همش هم دروغ میگه ...

میدونی دکتر هلاکویی چی میگه؟ 

میگه فکر کن کور و کر و لال هستی 

دیگه به هیچی حسابش نکن 

زندگی خودت رو بکن 

میدونی دکتر هلاکویی چی میگه؟  میگه فکر کن کور و کر و لال هستی  دیگه به هیچی حسابش نکن&nb ...

نمیتونم، فقط میخوام خلاص شم، میگه ثابت کن من طلاقت میدم، خودم میدونم تو اینستا باهاش در تماس، پیاماشو پاک میکنه نمیتونم ثابت کنم

نمیتونم، فقط میخوام خلاص شم، میگه ثابت کن من طلاقت میدم، خودم میدونم تو اینستا باهاش در تماس، پیاماش ...

شاید واقعا اشتباه می‌کنی 

شاید واقعا اشتباه می‌کنی 

مطمئنم، بخدا تو این 8سالی ک زندگی کردم نابودم کردن، خانوادش تو کار جادو آن همش دعا میکردن ک جداشدیم، همش زندگیم دعوا بود جنگ بود، زور میگفتن، بی احترامی میکردن، جداشدیم، همه چیزمو بخشیدم فقط جدا بشم از بس ک اجنه ها تو خونم اذیتم میکردن،، برگشت آنقدر التماس کرد آنقدر ب پام افتاد ک برگشتم، زندگیم خوب شده بود همه‌ی دعاها رو باطل کردم و نشستم سر زندگیم چون با خانوادش قهر کرده بود اوضاع عالی بود بعداز 1سال و نیم ب اصرارش بچه دارشدی، از وقتی ک ب هوای بچه پاشون دوباره ب زندگیم باز شد، گوه شد زندگیم