2777
2789

کرم پودر دایم چطوریه؟

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من انجام ندادم ولی آرایشگرم گفت پشیمون میشی اگه انجام بدی .اولاکه ۱ساله س ولی تاآخر۱سال همونجورمثل اول نمیمونه 

دوما بعدازچندماه بعضی جاهاش پاک میشه وحالت لکه لکه روی پوست ایجادمیشه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
هر چیزی دائمی روی پوست بمونه باعث میشه به پوست هوا نرسه  پوست داغون میشه میگن با آرایش نخوابی ...

اسمش میگن دائمه.ولی شنیدم کوکتل درمانیه حالا اومدم اینجا بیشتر بدونم

مزوایت چی در مورد اون چیزی نمیدونید

نمیدونم چی هست اصلا

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
اسمش میگن دائمه.ولی شنیدم کوکتل درمانیه حالا اومدم اینجا بیشتر بدونم

نمیدونم عزیزم

اگه دقیق میخوای بدونی باید با متخصص پوست مشورت کنی ببینی چیه

دوستان هم گفتن که چیز خوبی نیست 

پوست طبیعی از هر چیزی بهتره