2777
2789

من موهام کمتر از بقیه بود ولی اونقدرا هم کم پشت نبود بلند میشد رشد داشت...تا جایی که یه بار رفتم کوتاه کنم از بس بلند بود اذیتم میکرد اونقدرا هم بلند نه هاااا...مثلا تا قسمت پشت سینه هام بود ...بلند ترین مویی که داشتم همینقدر بوده...

دوماه پیش کرونا گرفتم دلتا،کل موهام داره میریزه اصلا هم کم نشده....

از پیج سیوان پکیج ده کارش و خریدم یه شامپو ضدریزشه یه روغن یه اسپری...از زمانش هم گذشته مثلا زمانی که گفتن نتیجه میگیرم...تا الان حتی کمترم نشده...هی دارم مو از دست میدم...پیشونیم خیلی بلند دیده میشه از بس موهام رفته عقب...جلوی پیشونیم که موها عین پرز در اومدن اما چندساله رشدی نکردن...همونقدری موندن...شقیقه هام خالی شده...

خیلی خیلی خییییییلی رنج میبرمممم....

لطفا یه درمان مطمئن بگید من راحت شم اصلا اعتماد بنفس نذاشته واسم...هیچ مدل مویی نمیخوره بهم از بس کوتاه و کمه...حتی یه بافت ساده...شامپو ماینوکسیدل زدم سریتا زدم تاثیر نداشت...روغن بادام تلخ زدم تاثیر نداشت...الانم این پکیجه رو میزنم هیچی به هیچی اصلا...زن عموم میگفت محلول ماینوکسیدل بگیرم ولی نمیتونم تا اخر عمر استفاده کنم که اخرم بریزه همشون...

من موهای پرپشت و بلند میخوام😭یه جوری شده هرکی موهاش پرپشته رو فالو میکنم تو اینستا💔۱۸ سالمه در ضمن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای من موهام یه مدت ریزش گرفته بود داشتم کچل میشدم شربت زینک گرفتم، آلمانیه دو ماه خوردم اصلا معجز ...

من عموم یه قرص اورد برام تعریفش و شنیده بودم...Haar VItAL...توش خیلی چیزا داره روش نوشته زینکم هست...فعلا ۳ هفته اس دارم میخورم تاثیری ندیدم.

عزیزم این شامپوها و پکیجا همش کشکه

واقعا هم کشک بود حیف پولم...من تعریفش و شنیده بودم گرفتم استوری های پیجش خیلی فیک طوره ولی فالووراش بالا بود ۲۲۲ کا اینا...بعد هی میگفت گیاهی ان و اینا منم اعتماد کردم گرفتم هیچی نشد...در صورتی که استوری های پیجش میگن همون هفته اول نتیجه گرفتن...شامپوشم ساخت البرزه خارجی ای چیزی نیست...روغن و اسپریشم مارک سیوان دارن دورشون دیگه هیچ نام و نشانی ندارن...

بعدم حتما ازمایش بده ببین مشکل کم خونی ، هورمونی نداری ارثی کسی تو خانواده نیس؟ تغذیه چطوره؟

نه مشکلی ندارم با این که لاغرم اما کم خونی اینا نداشتم تو ازمایشم...تو خانواده هم همه عالی ان موهاشون بجز من😐مامانم که مشکیه موهاش آخرشم فر داره بابامم همینطور ولی موهای من یه جور عجیب غریب در اومده قهوه ای بیریخته کم،شبیه هیچکس نیست😐😑🤦🏻‍♀️داداشامم موهاشون خوبه نه ریزش دارن نه کم پشتی تازه این مردا مراقبت هم نمیکنن یه شامپو ساده میزنن تموم میشه میره...من مکافات دارم با موهام