من موهام کمتر از بقیه بود ولی اونقدرا هم کم پشت نبود بلند میشد رشد داشت...تا جایی که یه بار رفتم کوتاه کنم از بس بلند بود اذیتم میکرد اونقدرا هم بلند نه هاااا...مثلا تا قسمت پشت سینه هام بود ...بلند ترین مویی که داشتم همینقدر بوده...
دوماه پیش کرونا گرفتم دلتا،کل موهام داره میریزه اصلا هم کم نشده....
از پیج سیوان پکیج ده کارش و خریدم یه شامپو ضدریزشه یه روغن یه اسپری...از زمانش هم گذشته مثلا زمانی که گفتن نتیجه میگیرم...تا الان حتی کمترم نشده...هی دارم مو از دست میدم...پیشونیم خیلی بلند دیده میشه از بس موهام رفته عقب...جلوی پیشونیم که موها عین پرز در اومدن اما چندساله رشدی نکردن...همونقدری موندن...شقیقه هام خالی شده...
خیلی خیلی خییییییلی رنج میبرمممم....
لطفا یه درمان مطمئن بگید من راحت شم اصلا اعتماد بنفس نذاشته واسم...هیچ مدل مویی نمیخوره بهم از بس کوتاه و کمه...حتی یه بافت ساده...شامپو ماینوکسیدل زدم سریتا زدم تاثیر نداشت...روغن بادام تلخ زدم تاثیر نداشت...الانم این پکیجه رو میزنم هیچی به هیچی اصلا...زن عموم میگفت محلول ماینوکسیدل بگیرم ولی نمیتونم تا اخر عمر استفاده کنم که اخرم بریزه همشون...
من موهای پرپشت و بلند میخوام😭یه جوری شده هرکی موهاش پرپشته رو فالو میکنم تو اینستا💔۱۸ سالمه در ضمن