2777
2789
عنوان

تولدمه شوهرم از دیشب قهر کرده..

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 45 پست
واقعا هم خنده داره،عین پسر بچه های حسود میمونه 

بهونشو جور کردی نزدیک تولد شوهر من لامصب نزدیک تولد یا مناسبات یا حتی تولد دخترم یچیزی پیدا میکرد برای دعوا مرافه بعدم میومد اشتی و ی تبریک خالی ک گذشته دیگه کادو نگرفتم ...ولی تا تولد ابجیای افریتش میشد کادوش حاظر بود الهی ک خیرشو نبینن زحمتای منو اونا میخوردن 

بهونه آورده ک واست کادوی تولد نگیره 😅 شایدم بخواد سورپرایزت کنه 😅😅😅

نه اصلا اهل سورپرایز نیست،چندوقت پیش دعوامون شدن

گفت من بران طلا میخرم میمونه برات اونوقت برای من یه مشت لباس پاره بمونه،بعد پریروز گفت کارت میدم برو برای تولدت طلا بخر منم گفتم نه من دیگه از تو طلا نمیخوام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا وقت میزارم ولی کلا به خانوادم حسادت میکنه خیلیییی زیاد،خب بابام مریضه منم کادر درمانم بیشتر از ...

عزیزم واسش توضیح بده که بابات مریضه،، ولی ببین دلیل این حسادتش چیه شاید چیزی دیگس شاید کم توجهی میکنی بهش بشین باهاش صحبت کن مشکلتونو حل کن

بهونشو جور کردی نزدیک تولد شوهر من لامصب نزدیک تولد یا مناسبات یا حتی تولد دخترم یچیزی پیدا میکرد بر ...

وآره خیلی مسخره شروع شد گفتم لباس بخر هر چی میگم بریم خرید میگی نمیخوام،میگه تو بخر،گفتم من وقت آزاد ندارم روز جمعه بیا بریم گفت برای بقیه داری ببری دکتر و...

من ۱۵ دی تولدم بود ... ۱۴ دی بود دیدم هیچ تبریک نگفت منم یه پروفایل گذاشتم ک کسی ک دوسش دارم تولدمو تبریک نگفت سریع اومد پیام داد گفت فاط مگه فردا تولدت نیست گفتم اصلا مهم نیست گفت دیدی چقد خوبم نه تبریک گفتم نه کادو خریدم منم دیگه گرفتم خوابیدم دیدم صبح اینقد پیام برام اومده کلیپ تولد فرستاده بود و یه ساعت برام خریده بود ساعت ۱۲ شب تبریک فرستاده بود ک ۱۵ دی باشه و تولدم 😅 کلا ضایع شدم 😅😅😅

عزیزم واسش توضیح بده که بابات مریضه،، ولی ببین دلیل این حسادتش چیه شاید چیزی دیگس شاید کم توجهی میکن ...

با خوبی و دعوا و..همه جوره توضیح دادم،میگه چرا برای بقیه مریضی بابات مهم نیست؟چرا خواهرت برای شوهرش دائم خرید میکنه؟گفتم خب اونا تازه عقد کردن بعدم من بزرگترم،من کادر درمانم و..اونا تو خونه مراقبش هستن و...ولی کلا میگه فقط همه توجهت باید به من باشه ،اصلا درک نداره

[QUOTE=222608022]من ۱۵ دی تولدم بود ... ۱۴ دی بود دیدم هیچ تبریک نگفت منم یه پروفایل گذاشتم ک کسی ک دوسش دارم تولدمو ...

نمیدونم دلیلش هرچی هست ازش بدم میاد چون یه بارم توی نامزدی همین کارو کرد

انگار نه شما واسه ایشون کادو میخری نه ایشون برا شما ... با عشق و علاقه ازدواج کردید ؟؟؟

نه عزیزم اتفاقا هردو میخریم ولی اون یه بار تو نامزدی قهر کرد و نخرید،کلا خیلی قهر میکنه، منم هنیشه برای مناسبتها میخرم ولی لباس به طور عادی نمیخرم 

با خوبی و دعوا و..همه جوره توضیح دادم،میگه چرا برای بقیه مریضی بابات مهم نیست؟چرا خواهرت برای شوهرش ...

خب عزیزم اگه میگه به خانوادت کاری نداشته باش که این خواستش غیرمنطقیه و نشدنی باید درک کنه که تو سرکاری 

ولی بعد از مریضی بابات سعی کن بیشتر به زندگی خودت برسی،، ببین اگه تو زندگیت مشکل پیش بیاد اینروزا کسی نمیاد بگه بیا ما حلش میکنیم فقط خودتی و شوهرت دیگه کسی نیست پس سعی کن به زندگیت بیشتر اهمیت بدی 

من دوروبرم این چیزا رو دیدم که میگم عزیزم 

خب عزیزم اگه میگه به خانوادت کاری نداشته باش که این خواستش غیرمنطقیه و نشدنی باید درک کنه که تو سرکا ...

درسته عزیزم ممنون،آخه این حسادتش دیوونم میکنه 

دقیقا همینو گفتم،برای مناسبتها همیشه میخرم براش ولی همینجوری مگه اینکه برم خرید،بعدم سایزش سخت جور م ...

جدیدا شوهرا لوس میکنن خودشونو😂 انتظار دارن زنا همش نازشونو بکشن 😂

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا