2777
2789
عنوان

رابطه با وجود نوزاد

833 بازدید | 15 پست

سلام

من نوزاد کوچیک دارم

بخوام رابطه با همسرم داشته باشم چیکار کنم

هر شب درد سر دارم میگم بیارمش پیش خودمون که گریه نکنه و ... همسرم میگه نه

نيار پيش خودتون من نميدونم اما ميگن تو اون فضا نباشه بهتره ؛ تو اتاق باشه گريه كرد ميري ؛ الان ك نوزاده چ دردسري بذا راه بيفته يهو ك اومد پيشتون ميفهمي دردسر چيه 🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقاخیلی خوبه عزیزم ک جداباشه من دخترم5سالشه بهمون چسبیده و شوهرم نمیذاره تنها بخابه

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
نيار پيش خودتون من نميدونم اما ميگن تو اون فضا نباشه بهتره ؛ تو اتاق باشه گريه كرد ميري ؛ الان ك نوز ...

ای واااای نگوووو

از وقتی به دنیا اومده به خاطر گریه هاش همش وسط رابطه میرم همسرم میگی حواست به من نیست خیلی ناراحت میشه

بله عزیزم

ببین اینکه بچه گریه کنه خب امکانش توی هر کاری میخواهید انجام بدید هستش

مثلا وقتی میرید حمام سرتون رو شامپو زدید به محض اینکه صدای گریه بچه اتون رو میشنوید میایید بیرون با شامپوی توی سرتون؟؟نه سریع شامپو رو میشورید وزودتر دوش میگیرید ومیایید بیرون

خب توی رابطه هم وقتی بچه گریه شدش میتونید سریع تر تمامش کنید نه اینکه وسط رابطه آقات رو ول کنید

بهش بر میخوره وکم کم دور میشه چندسال دیگه که بچه بزرگتر بشه وشما وقت داشته باشید برید سمت آقاتون دیگه اون میلی نشون نمیده مثل الان،با مدیریت همه چیز درست میشه واقعا

بچه با1ذره گریه کردن طوریش نمیشه به خدا

ببین اینکه بچه گریه کنه خب امکانش توی هر کاری میخواهید انجام بدید هستش مثلا وقتی میرید حمام سرتون ر ...

مرسی عزیزم

آخه همسرم معذرت میخوام میگه وقتی گریه میکنه یه حالتی استرس میگیزم نمیتونم ارضا بشم

مرسی عزیزم آخه همسرم معذرت میخوام میگه وقتی گریه میکنه یه حالتی استرس میگیزم نمیتونم ارضا بشم

خب قربون صدقه اش برو بگو عزیزدلم گریه بچه که دست من وشما که نیستش اگر نمیتونید اون لحظه ارضا بشید پس ناراحت نشو من میرم ساکتش میکنم باز به عشق وحالمون میرسیم

باز خودت تحریکش کن که بتونه به اوج برسه

مردها بعد از اینکه بچه میادش حساس هم میشند کلا فکر میکنند که بچه رو بیشتر دوست دارید،متاسفانه اکثر خانمها هم اشتباه میکنند وتوی این مسئله کم کاری میکنند کم کم مرد توی ذهنش باورش میشه که زنش دوست داشتنش کم شده