2777
2789
عنوان

فیبروز ابرو

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 85 پست
منم پ شنیدم این آرایشگرها میگن ابرو میریزه و واقعا" من آبجیم چند بار انجام داد پشت سر هم چون پوستش ر ...

خوب روشای جدید تر اومده نه تنها ابرو نمیریزه بلکه باعث رویش مجدد مو میشه.  من خیلی راضی بودم. اسمش دیجیتال بلیدینگه با دستگاه انجام میشه واقعا طبیعی و طریفه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جدی مگه ابروهارو میریزه؟ اخه من چند جا خوندم نوشته ک باعث میشه اون ابروهایی ک ریخت هم رشد کنن که 😐 ...

ببین تنها روشی که باعث ریزش ابرو نمیشه دیجیتال بلیدینگه که با یه دستگاه هارجی خیلی خفن انجام میشه. روش جدیدیه منم انجام دادم واقعا راضیم

زن داداشم رفت پاک کرد ولی جاش بدتر حالا بعضیا میگن با راه حل خانگی هم میشه ب مرور زمتن پاک بشه ولی ن ...

وای نه اصلا نکنید اینکارارو. ریموو اگر درست و اصولی انجام نشه حسابی اسیب میزنه بهتون

ببین تنها روشی که باعث ریزش ابرو نمیشه دیجیتال بلیدینگه که با یه دستگاه هارجی خیلی خفن انجام میشه. ر ...

عزیز جان هزینش چقدره؟

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘
خوب روشای جدید تر اومده نه تنها ابرو نمیریزه بلکه باعث رویش مجدد مو میشه.  من خیلی راضی بودم. ا ...

نمیدونم جدیدا" نرفتم آرایشگاه خودم داخل خونه اصلاح و اینا هم انجام میدم در مورد این روش جدید نشنیدم 

پشت ترافیک ذهنم 
وای نه اصلا نکنید اینکارارو. ریموو اگر درست و اصولی انجام نشه حسابی اسیب میزنه بهتون

نمیدونم دیروز یکی عه دوستام پیشنهاد داد ک دکلره رو ابرو انجام بدم چند وقت یبار انجام دادم بنظر خودم یکم رنگ فیبروز تغییر کرده 

پشت ترافیک ذهنم 
منم میخوام فیبروز کنم بنظرتون‌مشکی نزنم؟

مشکی اگه بزنیدو پشیمون بشید راهی نداره چون بعدا" شاید سالیان طول بکشه تا پاک شه البته بازم بستگی ب پوست داره از رو پوست من ک پاک نمیشه چند ساله حتی کمرنگ هم نمیشه 

پشت ترافیک ذهنم 
ممنون از راهنماییتون قهوه روشن بزنم یا تیره اونوقت باید مدام رنگ کنم ؟؟؟

خواهش میکنم عزیزم ، حتی مشکی هم بزنید باید رنگ کنید چون مثل عکسایی ک داخل اینستا و ... میبینیم نیست اینا فقط فتوشاپه یا با مداد و ... هم روش زدن اگه نه در کل فیبروز هر رنگی برنی بازم رنگ نیازه

پشت ترافیک ذهنم 
بله‍ گلم خیلی ممنونم خودم میخورم قهوه ای متوسط بزنم

قهوه ای رنگ قشنگیه ، مبارکتون باشه ، فقط توصیه میکنم دست آرایشگر ناشی ندید چون رنگ خوب استفاده نمیکنن قشنگ و تر و تمیز هم نمیتونن انجام بدن 

پشت ترافیک ذهنم