2777
2789

هرروز سرکاره امروز هم قرار بود بره قم خونه مادرش مارو هم ببره خودم وبچه ها حاضرشدیم زنگ زده میگه من خودم رفتم بچه ها کلی ناراحت ومنم عصبی روزجمعه ای  

عشق یعنی دوتا شاهزاده خوشتیپ 😇😇و یه پرنسس خوشگل🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیگه راش نمیدم همچین نری رو

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

پاشو دست بچه هاتو بگیر ببر خونه بابات . کاری کن بهشون خوش بگذره 

بابام عمرشو داده به شما.

خونه مادرمم شهرستانه

درکل غریبم هبچ دوست ورفیقی هم ندارم

خب باهاش حرف بزن راجب خواسته ها و مشکلاتت دوستانه باهاش حرف بزن

حرف حالیش نیس تا چیزی میشه میگه من همینم ناراحتی نمیتونی برو 

منم میگم بیا طلاق بده نمیاد

:( حتما یه اتفاقاتی خونه مادرش هست نمیخواد بفهمید .‌

ن بابا از شبش قرار بود باهم بریم محل کارش نزدیک قمه من گفتم اسنپ میگیرم خودمو میرسونم بهت گف باشه ۵ صب زنگ زده میگه نیای منم میام خونه نمیرم منتظرش بودم ۸ زنگ زده میگه من توی راهم خودم رفتم منم دیگه زنگش نزدم حتی نگفتم چرا رفتی مادرش هم کلی تف ولعنتش کرد ک جرا بچه هارو نیاوردی