2777
2789

دوستان خواهش میکنم برای دختری ک دو سال تو عذاب بوده و الان اومده خونه باباش میخواد طلاق بگیره دنبال وکیل ک طلاق بگیره هست لطفا شماره دارید پیام بدید 

خیلی ممنون ازتون 

اگه چند ساله منتظری بدون تنها نیستی منم مثل خودت سالها برای داشتنش دعا کردم و تو ناب ترین زمان ک اصلا فکرشو نمیکردم خدا دامنم رو سبز کرد ک هر روز هزاران بار شاکرم و برای شما دوست عزیزم ک در آرزوی داشتن اولاد هستی دعا میکنم ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

سلام 

خصوصی پیام بدید 

ما برای حق میجنگیم نه حق الوکاله⚖️                 لطفاً برای رزرو وقت مشاوره تلفنی، آنلاین و حضوری خصوصی پیام بگذارید.                                             دادار به معنی آفریدگار است. 
سلام  خصوصی پیام بدید

ددرخواست دوستی دادم لطفا بپزیرید

اگه چند ساله منتظری بدون تنها نیستی منم مثل خودت سالها برای داشتنش دعا کردم و تو ناب ترین زمان ک اصلا فکرشو نمیکردم خدا دامنم رو سبز کرد ک هر روز هزاران بار شاکرم و برای شما دوست عزیزم ک در آرزوی داشتن اولاد هستی دعا میکنم ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.