2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3541 بازدید | 128 پست
😭😭😭یه غلطی کردم نمیدونستم انقدر زود😶😶😭

ازمایش دادی؟تا دو ماه که رابطه ممنوعه بعد از زایمان،تو کی حامله شدی

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازمایش دادی؟تا دو ماه که رابطه ممنوعه بعد از زایمان،تو کی حامله شدی

آره☹

تو مردا رو نمیشناسی؟☹☹

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
ماتا دوماه اصلا رابطه نداشتیم بعد زایمان

☹☹بهترین کارو کردین

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
شوهرت چندسالشه؟؟؟

۲۹😅

آره☹ تو مردا رو نمیشناسی؟☹☹

کاری کن زنارو بشناسه،تا چهل روز که روایت داریم مکروهه،باید درکت کنه،ینی چی که زنی که تازه زایمان کرده بردی تو رابطه حالا بیخیال حداقل مواظب میشد باردار نشی

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
ماتا دوماه اصلا رابطه نداشتیم بعد زایمان

اینا وسط خونریزی رابطه هم دارن که هیچ باردارم میشن😯

کاری کن زنارو بشناسه،تا چهل روز که روایت داریم مکروهه،باید درکت کنه،ینی چی که زنی که تازه زایمان کرد ...

☹☹🥺

عزیزم اصلا به فکر سقط نباش که گناه بزرگی هست وقتی خدا داده حتما هم تحملش رو بهت میده خیلی سخته این ش ...

☹☹☹اگه بیارمش و بعد نتونم رسیدگی کنم،گناه نداره؟☹من واس این میترسم

☹☹☹اگه بیارمش و بعد نتونم رسیدگی کنم،گناه نداره؟☹من واس این میترسم

عزیزم ما ها نباید رو حرف خدا حرفی بزنیم وقتی میگه گناه هست یعنی جون یه انسان حرف شما مثل این میمونه که یه پدر از پس هزینه های خانواده برنمی‌آید برای اینکه خانوادش راحت بشن یه اسلحه بر میداره همشون رو می‌کشه عزیزم زندگی سخته اما خدا این بچه رو که بهت داده مطمئن باش یا از پسش بر میای یا یه راه حلی داره یکی کمکت می‌کنه خداروشکر همسرت هم که ازت حمایت می‌کنه 

عزیزم ما ها نباید رو حرف خدا حرفی بزنیم وقتی میگه گناه هست یعنی جون یه انسان حرف شما مثل این میمونه ...

☹☹