2777
2789
عزیزم من بلدم اما سونوگرافی رحم و تخمدان و سونوگرافی گردن و تیرویید 

جدی  گلی چجوری باید متوجه شد  میخوام توی یه کلینیک مشغول به کار بشم تمام ترسم از نسخه خوانی 

سخته؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی  گلی چجوری باید متوجه شد  میخوام توی یه کلینیک مشغول به کار بشم تمام ترسم از نسخه خوان ...

عریزم نسخه خوانی با ریپورت خوانی فرق داره کلینیک که میخوایید مشغول شید تو چه زمینه ای فعالیت دارن؟ 

معمولا ریپورت خوانی کار تخصصی پزشک هست

شما نرس یا پیرا پزشکی خوندین؟

عریزم نسخه خوانی با ریپورت خوانی فرق داره کلینیک که میخوایید مشغول شید تو چه زمینه ای فعالیت دارن؟&n ...

کلینیک مخصوص سونوگرافی و رادیولوژی 

نه من رشتم تربیت بدنی و برای قسمت پذیرش میخوان ولی چون کاراشون کلا با سیستم باید ما نسخه رو بزنیم 

کلینیک مخصوص سونوگرافی و رادیولوژی  نه من رشتم تربیت بدنی و برای قسمت پذیرش میخوان ولی چون کار ...

نه نگران نباش ریپورت خوانی به عهده شما نیست نسخه خوانی هم بهتره برات یه دوره ریز بزارن اما معمولا چیزی نیست که نتونی بخونی با خودشون تو این زمینه مشورت کن اما ریپورت جواب تفسیرش به عهده شما نیست

خداکنه مرسی عزیزم بابت قوت قلبت   یه دنیا تشکر

قربانت عریر دلم 

سرت درد نمیارم

اول هر کاری ادم ۰ هست ممکن حتی اذیت شی و احساس ضعف کنی یا یهو حس تسلیم شدن میاد و‌ هزار تا فکر اگر اگر اگر 

من که. بلد نیستم

نکنه فلان نکنه بیسار میاد تو سرت نا امیدت میکنه 

اما یادت باشه هرکی به جایی رسید از ۰ شروع کرد اصلا جا نزن میفهمم که استرس داری ار حرفات اما همه چی خوب جلو میره اگر ثابت قدم باشی 

شغل خوبیه من‌ دوسش دارم

قربانت عریر دلم  سرت درد نمیارم اول هر کاری ادم ۰ هست ممکن حتی اذیت شی و احساس ضعف کنی یا یهو ...

قربونت برم عزیزم چقدر خوبه که هنوز هم ادم های مهربونی مثل شما وجود داره  یه دنیا ممنون گلی