2777
2789
عنوان

خانوما من از فرم پاهام بدم میاد+ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 5069 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از زانو به پایین مشکل داره

منم اینجوریم در واقع فقط یه پا 

سخت نگیر با ورزش حل بشه احتمالا 

پرانتزی نیست نمی‌دونم چی میگن بهش

گاهی وقتا دادن شانس دوباره به کسی مثله دادن یه گلوله اضافه است برای اینکه بار اول نتونست تورو خوب هدف بگیره ... برای یک زن جدایی آخرین انتخابشه.. وقتی همه ی تلاششو کرده اما طرفش عوض نمیشه زنی که تو اون زندگی داره خفه میشه. حرمتش مچاله شده، دلش شکسته، غرورش خرد شده، اعتمادش از بین رفته،و مهمتر از همه اینکه اولویته آخره اصلا شاید نباشه آدما همیشه از جایی سقوط میکنن که بهش تکیه کردن .....هیچوقت اجازه نده کسی دو بار بهت بفهمونه که تورو نمیخواد هیچوقت 
چیزیشک نیس توروخدا ایقد خودتو اذییت نکن عیب نزار رو خودت

عیب نمیزارم حتی دکترم تایید کرد مشکل داره ولی میگن اینقدر ضایه نیست بخام این همه هزینه کنم آخه چون زیبایی محسوب میشه خیلی گرونه بالای پنجاه تومن بعدشم سه ماه باید با عصا راه برم

منو خواهرم با این اکانت میایم نی نی سایت ( دو نفریم )
نمیشه آخه همسرم مدام میخاد لباس کوتاه بپوشم تازه یه مینی ژوپم خریده😭

الهی عزیزم 

اهمیت نده 

هر چقد خودت اهمیت بدی و تو چشمت باشه شوهرتم ب چشمش میاد 

تاپیک قبلمو گزارش بزن اگ ممکنه گلم

🥰 🥰