2777
2789
عنوان

امپول رگام بعد سقط

740 بازدید | 5 پست

من 12 روز از تاریخ پریودم میگذره و امروز بیبی چک زدم یه هاله کمرنگ تو خط دومی افتاد... ولی بعد س ساعت خونریزی کردم مثل پریود. 

میخاستم بدونم اگه ممکن باشه باردار باشم چون من سره بچه اولم رگام زدن،الانم لازمه رگام بزنم بعد سقط؟ الان شاید جنین 4 هفته داشته باشه بیشتر نه... (گروه خونی من _ و همسر+) 

رگام برای جنین چند هفته بالاتر لازمه؟ 

سلام عزیزم.

آمپول روگام برای سقط های زیر ۱۲ هفته اتفاق نظری برای زدن و نزدنش نیست ولی همیشه زدنش ارجح هست چون اگر زده بشه برای بدن ضرری نداره ولی اگر نزده بشه و احتمال واکنش آنتی بادی بوده باشه عواقب جبران ناپذیری داره .

بهتره تا۷۲ساعت بعداز سقط بزنید.

fariba.rahimi.midwife@

فریبارحیمی

مشاور ارشد اپلیکیشن پزشکی مشورپ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه لازم نیست چون پریود شدی و بعد ۸ هفته پیوند خونی تشکیل میشه منم منفی ام همسرم مثبت

سلام من ده سال پیش سقط پنج هفته داشتم گروه خونیم منفی دکتر بهم نگفت رگام بزنم الان ۲۲ هفته باردارم امکان داره روی این بارداریم تاثیر بزاره ممنون میشم راهنمایی کنید خیلی نگرانم