2777
2789
عنوان

ویار های شدید در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1659 بازدید | 163 پست
زنده باشه انشاالله ♥️ من هم دلم میخواهد دختر باشه البته هرچی باشه سالم و صالح ولی پسر دارم دلم دختر ...

عزیزم خدا نگهش داره میگن ویار شدید دختره ان تی اصلا نگفت چیه؟ برامن گفت سی در صد دخمله دختره 

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میدونم ولی بگو استرس دارم از راه دور امدم کارتو زودتر راه میندازن 

بس رفتم آزمایش منا میشناسن...پناه برخدا اونجا یه پرستار مهربونه بهم گفت نگران نباش چیزی نیست...یکی میگفت شیوه ایه که پول بگیرن 

بس رفتم آزمایش منا میشناسن...پناه برخدا اونجا یه پرستار مهربونه بهم گفت نگران نباش چیزی نیست...یکی م ...

ان شاءالله که برا پوله وهیچی نیست ادم حاظره هزار برابر پول بده ولی چیزی نباشه 

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان
سلام عزبزم هنوز جوابش نیومده     نه والا ویارا دارم

خیلی این دکترا الکی استرس میدهن الکی هم یه چیزای میگن تازه قدیمی های ما میگن  مادرهای که ویار دارن بچه های باهوش به دنیا میارن این ها میخواهن به زور از مغز بچه ایراد بگیرن

خیلی این دکترا الکی استرس میدهن الکی هم یه چیزای میگن تازه قدیمی های ما میگن  مادرهای که ویار د ...

آخه میدونی واسه بچه دومم هم ریسک زده بوده جپابشا حالا دیدم جالبه اصلا دکتر به من نگفت من خودمم سر در نمیاوردم بی خیال بودم الحمداله دخترم باهوش وسالمه

آخه میدونی واسه بچه دومم هم ریسک زده بوده جپابشا حالا دیدم جالبه اصلا دکتر به من نگفت من خودمم سر در ...

همینطور هم هست الان میخواهن بیشتر بچه ها رو سقط کنن من خودمم یه سقط داشتم بهم گفتن قلب تشکیل نشد من ساده هم سقط کردم بعد هرکس دکتر بهش گفته بود قلب تشکیل نشده چند هفته صبر کرده و تشکیل شده تازه هم میگن خیلی باهوش ترند😔خدا لعنتشون کنه اگر از عمد این کار رو کردن