2777
2789
عنوان

خیلی تنهام افسردگی گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درکت میکنم... خیلی سخته... همیشه دلم میخواست یه اکیپ دوست و رفیق داشتم که تمام هفته آن باهاشون پر می ...

منم دقیقا همینومیخوام..الان اگ شهریگه دوستی اشنایی چیزی داشتم ک برم پیشش همین الان جمع میکردم میرفتم

اگه امضامو میبینی واسه روبه راه شدن زندگیم دعامیکنی؟؟خواهش میکنم ازت دوست خوبم..😓
منم دقیقا همینومیخوام..الان اگ شهریگه دوستی اشنایی چیزی داشتم ک برم پیشش همین الان جمع میکردم میرفتم

آخ گفتی منم دقیقا... یه جایی که نگران برخورد طرف نباشی بدونی با آغوش باز پذیرای تو هست

خدایا من همه ی امیدم به خودته چشمم به رحمت خودته هوامو داشته باش
آخ گفتی منم دقیقا... یه جایی که نگران برخورد طرف نباشی بدونی با آغوش باز پذیرای تو هست

دییقا

خو تو الان متاهلی نمیتونی همینجو ول کنی بری بابچه

ولی اگ نبودی میشد بایکی بری ی شهردیگ باهم خونه اجاره کنین و اجارشوباهم کارکنین بدین خرج درارین

من پیداکنم میرم 

اگه امضامو میبینی واسه روبه راه شدن زندگیم دعامیکنی؟؟خواهش میکنم ازت دوست خوبم..😓
دییقا خو تو الان متاهلی نمیتونی همینجو ول کنی بری بابچه ولی اگ نبودی میشد بایکی بری ی شهردیگ باهم ...

نه من اونجوری نمیخوام..... من کلا آدم شاد و با انرژی بودم... دوست و رفیق زیاد داشتم الان به خاطر فاصله ام با تهران و این مریضی کلا همه از هم جدا شدیم

خدایا من همه ی امیدم به خودته چشمم به رحمت خودته هوامو داشته باش
نه من اونجوری نمیخوام..... من کلا آدم شاد و با انرژی بودم... دوست و رفیق زیاد داشتم الان به خاطر فاص ...

منم همینطور

ولی من اینجوری میخوام ی دوست داشته باشم ک بیاد تنهانباشم باهم زندگی کنیم کارکنیم

چرا نمیری تهران؟چن سالته

اهان من زیاد تاپیک نمیزنم  بیشتر میخونم  خیلی از تاپیکا غم انگیزه

اونکه اره اکثرا خانمااینجادردودل میکنن چون اینجاناشناخته ای

بهترین کاراینه ک بچسبی ب قران خوندن وحسابی بزندگیت  وخودت ارامش میده👌👌👌امتحان

دوم اهنگ شادگوشبده

کاربرآقا...کاربرآقا..کاربرآقا✋khz.ahwazبسلامتی " آب" که هر چی هم بجوشه باز یک رنگه وشفاف👌Month=E3fand♡من " پرسپولیسیم " مغرورانه ترین جمله ی دنیا