2777
2789

این لباسمه 😍👆🏻 جنس پارچش ساتن ابریشم

حالا با توجه بهش بگین موهام چجوری باشه، شنیون باز ساده خوبه فر بزرگ یا موجی باشه، کفش و کیف و لاک چه رنگی خوبه؟

رنگ مو لایت چی خوبه؟ موهام تا باسنم هست، ۲۲ سالمه رنگایی بگین ک ب سنم بخوره 😊🥰

پیشنهاد، نصیحت، ایده، تجربه هر چی ب ذهنتون میرسه بگین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پیج این انلاین شاپو فالو کردم واقعو لباساشون شیکه عالیهههه

از سال ۹۸ کاربر نی نی سایت بودم البته کاربر خامووووش🤫😁سپس در مورخ ۱ مهر ۱۴۰۰ وی تصمیم گرفت کاربری خودشو بسازد با گوشی جدید😂سپس یک بی کله دیوانه باعث تعلیقیم شد😒سپس وی به نی نی یار ایمیل زده و مقداری پاچه خاری کرد تا برش گرداند😊🤣نی نی یار نیز خام حرف های وی شد و برم گرداند 🤣🤣🤣🤣ولی باز هم وی بحث سیاسی کرده و تعلیق شد و پاچه خاری برای نی نی یار دِگر جواب نمیداد😔🤣وی تصمیم گرفت با شماره خاهرش بیاید نی نی سایت 😍وی نامش هست_جنگوله فنگول_🤭بله دوستان جینگول فینگول برگشتههههه😉لطفا اگر تاپیک دعوا دیدید وی رو تگ کنید بنده گیس و گیس کشی دوست دارم🤣🤣🤣🤣 اقا من خودم کم بودم برداشتم اجیامم اوردم 😂😂@شوهر_jengolefengol و @خاهر_jengolefengol اینا با منن اوکی؟نبینم بگین بلا چششون ابروعه هااااا😎💣https://harfeto.timefriend.net/16419136005807

خوشگله

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

موهانو آیرون کن

از سال ۹۸ کاربر نی نی سایت بودم البته کاربر خامووووش🤫😁سپس در مورخ ۱ مهر ۱۴۰۰ وی تصمیم گرفت کاربری خودشو بسازد با گوشی جدید😂سپس یک بی کله دیوانه باعث تعلیقیم شد😒سپس وی به نی نی یار ایمیل زده و مقداری پاچه خاری کرد تا برش گرداند😊🤣نی نی یار نیز خام حرف های وی شد و برم گرداند 🤣🤣🤣🤣ولی باز هم وی بحث سیاسی کرده و تعلیق شد و پاچه خاری برای نی نی یار دِگر جواب نمیداد😔🤣وی تصمیم گرفت با شماره خاهرش بیاید نی نی سایت 😍وی نامش هست_جنگوله فنگول_🤭بله دوستان جینگول فینگول برگشتههههه😉لطفا اگر تاپیک دعوا دیدید وی رو تگ کنید بنده گیس و گیس کشی دوست دارم🤣🤣🤣🤣 اقا من خودم کم بودم برداشتم اجیامم اوردم 😂😂@شوهر_jengolefengol و @خاهر_jengolefengol اینا با منن اوکی؟نبینم بگین بلا چششون ابروعه هااااا😎💣https://harfeto.timefriend.net/16419136005807

رنگ موی متوسط.نه تیره نه روشن.شینیون ساده و پایین.لاک و کیف و کفش نقره ای

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
من پیج این انلاین شاپو فالو کردم واقعو لباساشون شیکه عالیهههه

میدی آیدیشو 

🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤برای رسیدن به هدفم ی صلوات مهمونم میکنی🍀همدم روزای سخت خودت باش 🌌