mhd3e مدیر استارتر عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 203 عنوان بچه های ivf قیافشون فرق داره؟ 9734 بازدید | 27 پست سلامعزیزان شما کسیو داشتین یا دیدین که با ای وی اف باردار شده باشه؟بچشون قیافش چه شکلی بود؟اخه بعضیا میگن بچه های ای وی افی شبیه خواهر یا برادراشون که بدون ای وی اف بودن نیستن🙁 ❤🤍❤🤍 1400/10/23 | 18:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 96241 چه ربطی داره آخه بیخود میگنخودت فکر کن قیافه از ژنتیک هست ....دوست من یه بچه اش اینطوری باردار شده حالا شباهت که زیاد داره به اولی تازه خوشگل ترم هست
سارادلارام عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 27449 وا کی میگه اینو فقط درصورتی که تخمک اهدایی یا جنین اهدایی باشه شبیه پدر مادرشون نیستنوگرنه چه فرقی میکنه بجای رحم تو ازمایشگاه تشکیل میشه در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
شیرینخانووم عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 17757 یکی از دوستام با ای وی اف بچه دار شد بعد یکسال خودش طبیعی باردار شد بچه هاش شکل همن فقط اونی که با آی وی اف اومده به شدت بور وسفیده خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن
mhd3e مدیر استارتر عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 203 چه ربطی داره آخه بیخود میگن خودت فکر کن قیافه از ژنتیک هست .... دوست من یه بچه اش اینطوری ب ... واقعا؟من خودمم ivf کردم همش میترسم میگم نکنه قیافش فرق کنهاما تخمک و اسپرم از خودمون بوده ❤🤍❤🤍
mhd3e مدیر استارتر عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 203 یکی از دوستام با ای وی اف بچه دار شد بعد یکسال خودش طبیعی باردار شد بچه هاش شکل همن فقط اونی که با آ ... ای جانم😍امیدوار شدم اخه خودممivf کردم همش میترسم نکنه بفهمن بقیه که فرق داره ❤🤍❤🤍
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 96241 واقعا؟ من خودمم ivf کردم همش میترسم میگم نکنه قیافش فرق کنه اما تخمک و اسپرم از خودمون بوده چرا فرق کنه خودت منطقی فکر کن! چهره بچه ژنتیک هست به نوع باردار شدن چه ربطی باید داشته باشه اتفاقا سالم ترین انتخاب میشه برای این مورد
شیوا339 عضویت: 1389/05/04 تعداد پست: 31525 نه بابااگه تخمک و اسپرم خودت و شوهرته کاملا شبیه به خودتون میشه نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
"_اریحا_" عضویت: 1390/05/28 تعداد پست: 26882 نه بابا چه ربطی داره والا مادربزرگ من ده تا بچه داره هیچکدوم شبیه اون یکی نیستن 🤣 چه توقعایی دارید اخه وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 96241 ای جانم😍 امیدوار شدم اخه خودممivf کردم همش میترسم نکنه بفهمن بقیه که فرق داره نه هیچ کس نمیفهمهچهره بچه ژنتیک هست حالا دوتا خواهر من دیدم یکی کامل شکل مادر یکی کامل شکل پدر و اصلا معلوم نمیشه اینها خواهر هستن هردو هم طبیعی باردار شده این چیزا ربطی نداره اصلا بهش فکر نکن
شیرینخانووم عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 17757 ای جانم😍 امیدوار شدم اخه خودممivf کردم همش میترسم نکنه بفهمن بقیه که فرق داره نه خاطر جمع باش ان شاالله شما هم یه بچه سالم وصالح وخوشگل نصیبت میشه خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن