2777
2789
عنوان

بچه های ivf قیافشون فرق داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9737 بازدید | 27 پست
چرا فرق کنه  خودت منطقی فکر کن! چهره بچه ژنتیک هست به نوع باردار شدن چه ربطی باید داشته باشه&n ...

اخه تو اطرافیان نداشتیم همش میترسم نکنه کسی تفاوتی تو این بچه حس کنه

اما درسته حق با شماست ژنتیک هم بی تاثیر نیست

ممنونم بانو🙏🙏😘😘

❤🤍❤🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هیچ کس نمیفهمه چهره بچه ژنتیک هست حالا دوتا خواهر من دیدم یکی کامل شکل مادر یکی کامل شکل پدر و ا ...

ای جانم چه جالب

خدا خیرت بده خیالم راحت تر شد😅

❤🤍❤🤍

قیافه از ژنتیکه عزیزم 🙁وقتی از تخمک مادرش باشه و اسپرم پدرش بنظرت چ شکلی میشه؟ چ سوالای عجیبی 

آرزوی من ، آمدن توست💕💙عزیزترین آرزویم؛ بیا و رویاهایم را سروسامان بده👼🏼 
قیافه از ژنتیکه عزیزم 🙁وقتی از تخمک مادرش باشه و اسپرم پدرش بنظرت چ شکلی میشه؟ چ سوالای عجیبی 

عزیزم اخه بعضی از همسایه هامون رو  دیدم اینکارو کردن برا تعیین جنسیت و بچه ی دومشون بوده

قیافش با اولی فرق میکنه

❤🤍❤🤍
عزیزم اخه بعضی از همسایه هامون رو  دیدم اینکارو کردن برا تعیین جنسیت و بچه ی دومشون بوده قیافش ...

خو مگه قراره شبیه هم باشن؟🤣 طبیعی ام دوتا بچه ها باهم فرق دارن خب 

آرزوی من ، آمدن توست💕💙عزیزترین آرزویم؛ بیا و رویاهایم را سروسامان بده👼🏼 

من خودم تخمک اهدایی گرفتم ولی اسپرم از شوهرم بود خب مشخصه که از لحاظ چهره به من نمیره چون ژنتیک کسی که از لحاظ بیولوژیکی مادر واقعیشه . 

ولی دیگه برام مهم نیست چون الان احساس مادر بودن می کنم این خیلی خیلی مهمه. حس خوبیه 😍😍😍😍🙂🙂🙂🙂❤❤❤

من خودم تخمک اهدایی گرفتم ولی اسپرم از شوهرم بود خب مشخصه که از لحاظ چهره به من نمیره چون ژنتیک کسی ...

خداروشکر که خدا یه نی نی سالم بهت داده بانو

خیلیا با همین شرایط مشابه شما هنوز تو حسرت یه بچن

خدا برات حفظش کنه😘😘

❤🤍❤🤍
خداروشکر که خدا یه نی نی سالم بهت داده بانو خیلیا با همین شرایط مشابه شما هنوز تو حسرت یه بچن خدا ...

مرسی عزیز دلم تشکر. انشالله حسرت بچه دار شدن تو دل کسی نمونه . دلتون شاد 🌹🌹🌹🌹🌹🙏🙏🙏🙏