2777
2789
عنوان

معجزه

337 بازدید | 10 پست

بیاید معجزه هایی که عجیب بوده و به چشم دیدید و تعریف کنین همراه با نذر یا ختمی یا مثلا توسلی به ائمه اگه داشتید و بعدش معجزه شده براتون 

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰

دوستان‌ اگه معجزه ای از امام رضا علیه السلام یا امام حسین علیه السلام یا کلا دیدید لطف کنین تعریف کنین دوستاتونم تگ کنین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو زندگیم خیلی معجزه دیدم چند بار از امام زمان بزرگترین معجزه‌ها رو دیدم که بعضی موقعها که بهش فکر میکنم باور کردنش برای خودمم سخته

میشه برا سلامتی نی نیم و حاجتم یه صلوات بفرستید🥺🙏🏻خدایا خیییلی دوست دارممم🙃❤️

من خودم از خدا معجزه میخام فقط باید بهش اعتماد داشته باشی و امید خودش بهمون کمک می‌کنه فقط میتونم بگم بار ها زندگیم همین الان به مو رسیده و نزاشته پاره بشه همین خودش معجزس 

چند سال پیش عشقم تصادف خیلی وحشتناک با موتور کرد اونجا ما هنوز هیچ رابطه ای نداشتیم الان میفهمم که خدا نجاتش داد خدارو شکر چون الان تو زندگی منه 

یا اینکه نجاتم داد تا مامانم من و بزور شوهر نده اینم معجزس

تو بچگی دل درد خیلی شدیدی گرفتم که دکترا میگفتن اپانتیس تا اتاق عمل بردن من و ولی یهو همون جا خوب شدم اینم معجزس

خدا تو زندگیم خیلی کمکم کرده خیلی جاها شاید حتی خیلی کوچیکه بوده و من متوجه اونا نشدم ... ولی میدونم حواسش به همه هست الآنم میدونم اگر سختی دارن میکشم بخاطر اینه که قدر عشق و زندگیم بدونم 

الآنم منتظر این هستم که بهم کمک کنه تا خیلی زود به عشقم برسم 

من خودم از خدا معجزه میخام فقط باید بهش اعتماد داشته باشی و امید خودش بهمون کمک می‌کنه فقط میتونم بگ ...

هه فکر میکنی خدا میزاره؟ منم منتظرم التماس همه رو هم کردم که واسطه بشن دیگه دارم مثل یعقوب نابینا میشم حالم بده خیلی بد

من خودم از خدا معجزه میخام فقط باید بهش اعتماد داشته باشی و امید خودش بهمون کمک می‌کنه فقط میتونم بگ ...

امیدوارم خدا حاجت دل همه رو بده ممنون که گفتی عزیزم

تو زندگیم خیلی معجزه دیدم چند بار از امام زمان بزرگترین معجزه‌ها رو دیدم که بعضی موقعها که بهش فکر م ...

خداروشکر 

هه فکر میکنی خدا میزاره؟ منم منتظرم التماس همه رو هم کردم که واسطه بشن دیگه دارم مثل یعقوب نابینا می ...

کفر نگو گلم درست نیست فداتشم

کفر نمیگم شاید دلم خیلی شکسته

منم خیلی این حرفا گفتم خیلییییی ها میگفتم خدا وجود نداره اگر وجود داشت نمیزاشت من الان انقد بد بخت باشم 

ولی بعدش کمکم کرد اون بالا نوشتم بازم خیلی جاها تو زندگی کمکم کرده که من نگفتم دیگه همه ما تو زندگی هم نیستیم من الان بزرگترین مشکل دارم چه شبایی و که من به صبح رسوندم هنوز از خدا جواب نگرفتم ولی این وسط خیلی کمکم کرد فهمیدم هوامو داره خدا همش ادمارو امتحان می‌کنه منم با شما فرقی ندارم الآنم منتظر معجزم